Rareş Bogdan: Vrem să luăm peste 90% din primăriile din România, peste 95% din Consiliile Judeţene

Rareş Bogdan: Vrem să luăm peste 90% din primăriile din România, peste 95% din Consiliile Judeţene

Europarlamentarul PNL Rareş Bogdan, prim-vicepreşedinte al partidului, a declarat sâmbătă că îşi propun ca la alegerile locale să ia peste 90% din primăriile din România şi peste 95% din Consiliile Judeţene, iar la europarlamentare, şi-au propus 17 europarlamentari, dar el ar vrea mai mult, 19 sau 20, Întrebat dacă Nicolae Ciucă este convins că va fi sută la sută candidat la prezidenţiale, Rareş Bogdan a precizat că vor discuta după 10 iunie cu partanerii de guvernare, însă în statutul partidului se precizează clar că preşedintele PNL este candidatul. ” ”Nu are ce face, îl obligăm”, a mai spus Rareş Bogdan.

Nu se trag sfori, este în statutul PNL, o chestiune extrem de clară, preşedintele partidului trebuie să îşi asume candidatura pentru preşedinţie. E o chestiune de regulă”, a spus Rareş Bogdan într-o intervenţie la Antena 3 despre scenariul unei candidaturi a liderului PNL Nicolae Ciucă la prezidenţiale, din partea alianţei PSD-PNL.

Alte articole:   Când intră pensiile de Paște. Anunțul momentului pentru milioane de pensionari

Rareş Bogdan a precizat că el vorbeşte tot timpul cu Marcel Ciolacu, pentru că sunt nevoiţi să vorbească, aşa cum vorbeşte şi cu Mihai Tudose, pentru că conduc împreună cele două campanii pentru europarlamentare.

Vom vorbi pe data de 10. Până pe 10 iunie vorbim despre locale şi europarlamentare. Vrem să luăm peste 90% din primăriile din România, să luăm peste 95% din Consiliile Judeţene şi vreau să luăm, ne-am propus 17 europarlamentari, eu aş vrea mai mult, 19 sau 20. Nu s-a discutat despre candidatul la preşedinţie şi dacă mergem separat sau împreună, vom vedea rezultatul alegerilor europarlamentare şi locale şi după asta cu siguranţă vom analiza, vom discuta şi până pe 1 iulie, după 10 iunie vom lua o decizie, dar în momentul ăsta, este mult pre devreme să discutăm pentru că avem provocarea alegerilor locale şi europarlamentare”, a completat prim-vicepreşedintele PNL.

Alte articole:   "Cutia neagră" pentru mașini devine obligatorie, în România. Ce este și cum se folosește EDR

Rareş Bogdan a precizat că după alegerile din 9 iunie, cu siguranţă vor sta de vorbă cu partenerii de guvernare şi vor găsi o soluţie pentru România

Întrebat dacă Nicolae Ciucă e convins sută la sută că va fi candidat, Rareş Bogdan a spus: Nu are ce face, pentru că îl obligăm, e simplu, Sunt unul dintre care va sta oră de oră şi zi de zi, ca să accepte candidatura. Deci nu prea are ce face, pentru că, în momentul în care partidul ţi-i cere (..) nu prea ai ce face”.

Dacă apreciezi știrea, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like!

Alte articole:   S-a întors roata. Ungurii vin la cumpărături în vestul României

Noutăți RAPID și pe canalul de Whatsapp și Telegram !

 

Distribuie dacă îți place!