PSD-iștii din CEX, mai proști decât Dăncilă. Cum i-a manipulat premierul în cazul comisarului european

PSD-iștii din CEX, mai proști decât Dăncilă. Cum i-a manipulat premierul în cazul comisarului european

Viorica Dancila, singura sau consiliata inteligent, a reusit sa-i manipuleze cu mare arta pe liderii pesedisti reuniti, marti, in CEX. Ea si-a impus favorita pentru postul de comisar european, lasandu-le impresia baronilor PSD ca si-au impus tot ei, din nou,  vointa.

PSD este un animal de prada foarte hraparet care nu vrea sa lase nimic pentru nimeni din ce crede ca i se cuvine. Functia de comisar european al Romaniei crede ca ii apartine, prin urmare nu ar fi acceptat nicio nominalizare pentru aceasta pozitie din afara partidului. Orice alta varianta nepesedista ar fi devenit o cedare de nepermis, o infrangere umilitoare, o rusine greu de explicat in fata masei pesediste.

Dancila, prinsa intre nicovala pesedista si ciocanul Comisiei Europene, a ales sa faca un joc surprinzator de bun pentru anvergura ei intelectuala. A anuntat in sedinta CEX ca il sustine pe Dan Nica, dinozaur pesedist de nadejde, basca probleme penale astfel incat sa se regaseasca in el mai toti de acolo. Si a insistat cu acest nume in conditiile in care stia deja ca sefa Comisiei Europene nu are de gand sa accepte un barbat, pentru a respecta echilibrul de gen. Pentru a anihila ingrijorarile in acest sens, ridicate de altfel de Paul Stanescu („Dar pana acum nu trebuia sa trimitem femei? Acum ducem barbati?”), Dancila a inventat un tandem cu Ungaria. Insa Ungaria si-a desemnat deja inlocuitorul pentru cel respins, care este tot un barbat.

Continuarea AICI!

  • Ovidiu ALBU,
  • jurnalist brașovean
Distribuie dacă îți place!

Anunţuri mică publicitate