Protocol RAT – Asociaţiile dde Proprietari pentru informarea braşovenilor

Protocol RAT – Asociaţiile dde Proprietari pentru informarea braşovenilor

rat brasov   Regia Autonomă de Transport (R.A.T.) Braşov şi Federaţia Asociaţiilor de Proprietari au încheiat un protocol de colaborare ce are în vedere creşterea gradului de informare a călătorilor Regiei Autonome de Transport Braşov.

Federaţia Asociaţiilor de Proprietari este o asociaţie neguvernamentală, apolitică, fără scop lucrativ sau patrimonial, independentă faţă de orice instituţie de drept public sau privat din România.

Încheierea protocolului de colaborare a fost precedată de o prezentare a R.A.T. Braşov, pe diferite componente de activitate, punându-se accent pe modul de comunicare cu membrii comunităţii locale. Astfel, au fost prezentate modalităţile prin care beneficiarii serviciului de transport public de călători din Braşov pot sesiza unele probleme apărute în desfăşurarea activităţii, respectiv circuitul intern al reclamaţiilor primite pe adresa de e-mail comunicare@ratbv.ro, pe fax, prin poştă sau la Registratură.

Directorul general al R.A.T. Braşov, ing. Cristian Radu a precizat că „încheierea acestui protocol este un nou pas important pe care îl facem pentru a asigura fluxul de informaţii, de sugestii ori reclamaţii din partea cetăţenilor Braşovului. Toate aceste date sunt importante pentru noi, în vederea îmbunătăţirii calităţii serviciului de transport public de călători. De asemenea, acest protocol ne va facilita modul de informare a călătorilor cu privire la demersurile pe care le facem pentru îmbunătăţirea calităţiii serviciului, la modificările în desfăşurarea activităţii de transport, precum şi la resursele pe care le deţinem”.

În privinţa informării călătorilor, preşedintele Federaţiei, av. Vasile Martin şi ceilalţi membri ai echipei de conducere au avut posibilitatea de a observa modul în care se desfăşoară activitatea în call-centerul R.A.T. Braşov, modul de preluare şi soluţionare a cererilor.

 

Distribuie dacă îți place!
Alte articole:   Cinci puncte de prim-ajutor pe timp de caniculă, în Făgăraş

Anunţuri mică publicitate