Protest la Brașov pentru ridicarea imunității soldaților americani

Protest la Brașov pentru ridicarea imunității soldaților americani

costin paunescu si agnes wagnerAstăzi  va avea loc un protest la Brașov, dar și la București (Piața Constituției, ora 18.00) pentru ridicarea imunității soldaților americani pe teritoriul României. Mobilizarea se face pe Facebook.

„Rog pe toata lumea sa fie prezenta la ora 19.00 în spatele Sălii Sporturilor, pentru că de acolo se va pleca! Vă rog să veniți în număr cât mai mare să demonstrăm că suntem mulți și puternici și uniți vom putea schimba ceva!!!! Vreau ca să se facă dreptate. Deja suntem pe drumul cel bun: soldatul este în arest la baza militară de la Mihail Kogălniceanu și are interdicție de a părăsi țara pana când Justitia romana va da un verdict (din câte am înțeles )”, a scris pe pagina de Facebook Costin Păunescu, tânărul care conducea mașina lovită de un soldat american băut.

Alte articole:   Marțea Mare: Pilda celor zece fecioare

Vestea bună este că Aghi, iubita lui rănită foarte grav, este din ce în ce mai bine: poate sta în picioare și i s-au scos drenurile de la plămâni. „Doctorul m-a asigurat că nu vor exista sechele pe viitor, dar că este o recuperare incredibil de grea, extrem de dureroasă și lungă. Este puternică, se vede că lupta din răsputeri însa are niște dureri atât de mari încât ma face pe mine se plâng. Eu sunt binișor. Până la urmă, medicii au decis să îmi pună piciorul drept în ghips (de la șold până la gleznă) și mă simt mai bine. În schimb mă doare pieptul tare din cauză că merg cu cârje, și mâna stângă în continuare, că mă las pe ea (de la cârje). Eu mă fac bine, dar vreau ca Aghi să se facă bine de zece ori mai repede”, le-a transmit Costin prietenilor.

Alte articole:   Fundația Conservation Carpathia a lansat a doua ediție a programului Junior Ranger

 

Distribuie dacă îți place!

Anunţuri mică publicitate