Proiectul ”BoltART” continuă la Muzeul Civilizației Urbane a Brașovului cu expoziția artistului plastic Magda Vacariu

Proiectul ”BoltART” continuă la Muzeul Civilizației Urbane a Brașovului cu expoziția artistului plastic Magda Vacariu

Proiectul ”BoltART”, inițiat Muzeul de Etnografie Brașov, continuă și pe perioada verii. De data aceasta, în luna lui Cuptor, vă invităm în Piața Sfatului Nr. 15, la Muzeul Civilizației Urbane a Brașovului, să admirați creațiile artistului plastic Magda Vacariu.


Magda Vacariu pictează muzica sufletului și reușește să redea pe pânză toate emoțiile, gândurile și poveștile trăite. Știe “că totul va fi bine cât timp te vei încrede în tine… și tot de ce ai nevoie este acolo, în tine, în inima ta”.

„Străbate lumea prin culori și visează!”

Creația, sensibilitatea artistică, mirosul vopselelor de ulei, texturile diferitelor materiale, culorile pigmenților, tehnicile inedite și creatoare de frumos, aduc în fiecare lună artiști noi ”la boltă”, cum era numit odată, cu secole în urmă, acest spațiu, și unde negustorii se întâlneau pentru interese comerciale.
Proiectul ”BoltART” a apărut din necesitatea de a păstra dialogul deschis între muzeu, artiștii locali și publicul, pe perioada restricțiilor sanitare impuse de pandemie.
Chiar dacă muzeul și-a deschis porțile, succesul demersului artistic ne îndeamnă să continuăm acest proiect și să oferim, pe mai departe, un spațiu neconvențional de expunere pentru artiștii brașoveni.
Muzeul Civilizației Urbane a Brașovului poate fi vizitat de miercuri până duminică, în intervalul orar 10.00 – 18.00.

Alte articole:   VIDEO Corona Braşov este campioana României la volei masculin

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like!

Distribuie dacă îți place!

Anunţuri mică publicitate