Profita de serviciile de închirieri microbuze și vizitează cele mai spectaculoase obiective din județul Brașov!

Profita de serviciile de închirieri microbuze și vizitează cele mai spectaculoase obiective din județul Brașov!

Octombrie este acea luna in care este prea frig sa mai mergi la mare, insa nici nu este suficienta zapada incat sa poti practica sporturile de iarna. Din acest motiv, poti profita de vremea inca favorabila si de peisajele superbe de toamna si sa faci o vizita intr-unul dintre cele mai pitoresti judete. Este vorba despre Brasov, care adaposteste atat spectaculosul oras resedinta de judet cu acelasi nume, cat si numeroase alte obiective turistice impresionante. In cazul in care doresti sa te bucuri de aceasta excursie cu mai multi prieteni sau cu intreaga familie, iti recomandam sa apelezi la servicii de inchirieri microbuze.

Daca optezi pentru FocusRent, o firma de inchirieri microbuze cu o experienta de peste 10 ani pe pietele extrem de competitive din Bucuresti, Otopeni si Cluj, vei beneficia de doua dintre cele mai apreciate autovehicule de 8+1 locuri. Este vorba despre Mercedes Vito si Volkswagen Transporter, modele mai noi de 5 ani, cu toate reviziile si inspectiile tehnice la zi, cu toate taxele si asigurarile auto incluse (RCA, full CASCO, rovinieta), cu un plin de combustibil si fara vreo limita de kilometri impusa.

Alte articole:   Copiii sunt manipulați de ambalajele "lipsite de etică" ale alimentelor nesanatoase pentru a le face poftă de dulciuri, susţine un raport

Iata, in continuare, ce obiective turistice din judetul Brasov poti vizita, daca apelezi la serviciile de inchirieri microbuze de pe site-ul https://focusrent.ro:

1. Piramidele de la Sona. Incepem aceasta enumerare cu cel mai surprinzator loc de pe lista. Este vorba despre satul Sona, situat la cateva zeci de minute distanta de Brasov, cu masina companiei de inchirieri microbuze. Aici, vei regasi cateva movile de pamant, acoperite de vegetatie si invaluite in mister. Despre acestea se spune ca ar adaposti nici mai mult, nici mai putin decat mormantul lui Decebal.

2. Rezervatia de ursi de la Zarnesti. Apoi, poti folosi autovehiculul obtinut prin servicii de inchirieri microbuze pentru o vizita la Zarnesti, unde se afla celebra rezervatie de ursi. Aici, poti vedea peste 70 de exemplare brune europene si negre asiatice, insa trebuie sa tii cont ca regulile de vizitare sunt mai stricte decat in cazul unei gradini zoologice, prin urmare nu este loc pentru un comportament inadecvat. Rezervatia a fost construita in 2005, dupa intrarea in vigoare a legii conform careia detinerea ursilor in captivitate este interzisa.

Alte articole:   Spălarea picioarelor ucenicilor, Cina cea de Taină, Rugăciunea din Grădina Ghetsimani și Vinderea Domnului, prăznuite în Joia Mare

3. Satul Fundata. Masina companiei de inchirieri microbuze te va ajuta sa ajungi si in satul situat la cea mai mare altitudine din Romania, mai exact 1.360 de metri. Fundata este localizat la mijlocul distantei dintre Bran si Rucar, pe culoarul a carui denumire este compusa din numele celor doua localitati. In zona, vei regasi obiective turistice precum Parcul National Piatra Craiului, Cheile Gradistei, Cheile Moieciului si Prapastiile Zarnestiului.

4. Orasul Brasov. Bineinteles, aceasta lista nu putea fi completa fara orasul Brasov. Printre obiectivele extrem de usor accesibile la bordul masinii companiei de inchirieri microbuze, se numara Piata Sfatului si Biserica Neagra, dar si locuri mai putin cunoscute. Dintre acestea, am aminti Strada Sforii, una dintre cele mai inguste din intreaga Europa, si Restaurantul Sergiana, unde se serveste cea mai gustoasa mancare traditionala ardeleneasca din oras. Nu in ultimul rand, avand in vedere ca Brasovul este supranumit „orasul de la poalele Tampei”, poti urca in varful acestui munte, pentru o priveliste de vis.

Distribuie dacă îți place!

Anunţuri mică publicitate