Profesoara din Braşov ar fi fost strangulată cu câteva zile înainte de a fi găsită pe Transfăgărăşan

viorica borzosProfesoara din Braşov, care a fost găsită moartă pe Transfăgărăşan, ar fi fost strangulată cu aproximativ 48 – 72 de ore înainte de a fi descoperită, a declarat Ion Veştemean, prim-procuror adjunct al Parchetului de pe lângă Tribunalul Sibiu.

Potrivit prim-procurorului adjunct al Parchetului de pe lângă Tribunalul Sibiu, Ion Veştemean, după primirea raportului medico-legal, procurorul de caz tinde spre varianta omorului.

„După ce ne-a venit raportul de la Medicină Legală, tindem spre varianta unui omor pentru că leziunile care au fost în zona gâtului nu s-au datorat ştreangului, ci apăsării mâinilor. I-au fost, de asemenea, obturate căile respiratorii. Asta ne-au spus medicii legişti”, a declarat, pentru Mediafax, Ion Veştemean, prim-procuror adjunct al Parchetului de pe lângă Tribunalul Sibiu

Întrebat când se consideră că ar fi fost ucisă profesoara din Braşov, Ion Veştemean a precizat că „se pare că faţă de data de 9 mai, când am primit noi sesizarea, ar fi fost ucisă cu două-trei zile înainte”.

Totodată, întrebat despre varianta în care femeia ar fi fost ucisă în altă parte şi apoi adusă pe Drumul Naţional 7 C – Transfăgărăşan, prim-procurorul adjunct al Parchetului de pe lângă Tribunalul Sibiu a declarat că „există şi posibilitatea aceasta”, precizând că deocamdată există doar indicii care nu au fost confirmate încă.

Distribuie dacă îți place!

Anunţuri mică publicitate