Produse românești, de Zilele Recoltei, în piaţa volantă din Răcădău

Produse românești, de Zilele Recoltei, în piaţa volantă din Răcădău

Târgul volant cu produse românești de Zilele Recoltei este în plină desfășurare în Răcădău, la capătul pietonalului.

Astăzi, 16 septembrie, piaţa volantă de producători se desfăşoară din nou, în cartierul Răcădău, anunţă Serviciul Public de Administrare Piețe Braşov, care precizează că târgul volant este dedicat Zilelor Recoltei.

Astfel, între orele 9:30-19:00, producătorii locali și nu numai vă așteaptă cu produse proaspete și autentice de la producători români.

„Vă invităm să vă alăturați bucuriei recoltelor de toamnă la târgurile produselor românești de Zilele Recoltei, unde vă așteaptăm cu târguri volante extinse ca durată, pe măsura ofertei.

Haideți să ne bucurăm de gustul autentic al sezonului și să susținem împreună agricultura românească!”, transmite Serviciul Public de Administrare Piețe Braşov.

Acest eveniment reprezintă o ocazie deosebită pentru a vă aproviziona cu produse proaspete, direct de la producătorii români, fie prezenți ei înșiși, fie prin intermediul agenților economici, care au fost verificaţi în ceea ce privește originea produselor.

Alte articole:   Record de înscrieri la Universitatea Transilvania Brașov în sesiunea iulie 2024

Producătorii vă așteaptă la Zilele Recoltei, în piaţa volantă din Răcădău cu: legume și fructe proaspete, miere şi produse apicole, sucuri, conserve de toamnă şi produse de patiserie tradiţionale.

Între 22-23 Septembrie, cu ocazia Zilelor Recoltei, în Șchei, va fi târg extins.

Dacă apreciezi știrea, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like!

Noutăți RAPID și pe canalul de Telegram: Abonați-vă AICI

Distribuie dacă îți place!

Anunţuri mică publicitate