Procurorii DIICOT au descoperit la Braşov 300.000 de euro, proveniţi din vânzarea de etnobotanice

Procurorii DIICOT au descoperit la Braşov 300.000 de euro, proveniţi din vânzarea de etnobotanice

Foto: Arhivă

Procurorii DIICOT din Braşov au descoperit o casetă de valori, aflată la o unitate bancară din municipiul Braşov, în care se aflau 300.000 de euro, banii fiind obţinuţi de o grupare ce se ocupa cu comercializarea de produse etnobotanice.

Pe 4 aprilie, procurorii DIICOT şi poliţiştii BCCO, sprijiniţi de mascaţi, au descins în forţă la două magazine de pe strada Lungă din Braşov, unde se vindeau produse etnobotanice, sub paravanul unui Sex Shop şi al unui magazin de cosmetice.

Ulterior, pe 13 aprilie, procurorii au efectuat o percheziţie, în vederea identificării bunurilor depozitate de către doi dintre membrii grupării, Florin Iordache, 29 ani şi Gheorghe Iordache, 53 de ani, într-o casetă de valori, aflată la o bancă.
Cu această ocazie, au fost identificate şi ridicate în vederea indisponibilizării sumele de aproximativ 300.000 de euro şi 30.000 de lei.
Florin şi Gheorghe Iordache sunt cercetaţi în stare de arest preventiv, pentru săvârşirea infracţiunii de vânzare de produse susceptibile de a produce efecte psihoactive.

Alte articole:   VIDEO Lucrările de pe Varianta Săcele se apropie de final
Distribuie dacă îți place!

Anunţuri mică publicitate