Pro România + ALDE = Pro România Social Liberal. Ce spun liderii județeni

Pro România şi ALDE au decis să aibă candidaţi comuni la alegerile parlamentare şi să formeze un singur partid – Pro România Social Liberal, a anunţat, joi, liderul Pro România, Victor Ponta.

El a adăugat că, la nivel local, reprezentanţii Pro România şi ALDE în consiliile judeţene şi locale vor face echipă în mod natural.

Iată ce spun reprezentanții celor două formațiuni din județul Brașov:

Mihai Mohaci, președintele Pro România Brașov: „Suntem două partide care vor fuziuna și vor candida sub sigla Pro România și care vom face opoziție în viitorul Parlament la USR, PNL și UDMR. Întrucât vor veni vremuri grele, cineva trebuie să aibă grijă de cei mulți și nu de optimizările fiscale ale multinaționalelor și de scutirile de taxe pe clientelism politic. Noi vom fi cei care vom face opoziție în viitorul Parlament al României”.

Manole Dionisie, vicepreședinte ALDE Brașov: „Este clar că trebuie făcut ceva. Am demosntrat că nu putem atinge pragul și trebuie să ne găsim aliați. Este foarte bine că facem fuziune, eu personal aș fi optat pentru o alianță, dar e bine că se face. În Parlament sigur vom face opoziție, cel mai probabil împreună cu PSD. Vom vedea cât de echilibrată va fi compoziția viitorului Parlament. Deocamdată trebuie să facem rapid fuziunea și să ne menținem cât mai mulți membri alături de noi. Am o relație buna cu dl. Mohaci și sunt convins că vom găsi cele mai bune soluții pentru a obține rezultate cât mai bune în plan politic”.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like!

Distribuie dacă îți place!
Alte articole:   Inspectoratul de Poliție Județean Brașov își consolidează echipa cu noi ofițeri

Anunţuri mică publicitate