Primul flashmob de croșetat din România s-a desfășurat într-un centru comercial din Brașov !

Primul flashmob de croșetat din România s-a desfășurat  într-un centru comercial din Brașov !

Mai mulți pasionați de croșetat s-au organizat și au prezentat un mic scenariu pe muzica aleasă tot de ei. Vor urma astfel de flash-mob-uri prin diverse locații ale Brașovului. Organizatorii acestui eveniment, respectând regulile acțiunilor de tip flashmob nu vor dezvălui mai multe detalii. Posibil să îi vedeți în piețe publice, în autobuze, în restaurante sau în magazine!

Când? Unde? si Cum? Nu vom dezvălui decât participanților !

…veți vedea!

Pentru câteva minute vom pași într-un cerc, în care vom descoperi puterea unui singur ghem de ață.
Sună tentant? Vă puteți înscrie prin mesaj direct la organizatori …

Sponsor al evenimenului: MezCrafts.ro ca de fiecare dată ne pune la dispoziție fire pentru această nouă trăznaie în Brașov.

De ce facem acest lucru?

Pentru că iubim crosetatul, și știm că suntem mulți în Brașov care iubesc acest meșteșug, ne-am gândit să organizăm o serie de FlashMob-uri împreună cu cei care doresc acest lucru.

Desigur, nu vom anunța locația, respectând regulile de organizare ale acestui mod de artă, locația, data, ora vor fi necunoscute publicului, doar cei implicați în această acțiune vor afla din timp aceste informații cât și scenariul după care se va desfășura evenimentul.

Rog doritorii să ne contacteze, pe rețelele de socializare, sau pe whatsapp cu mesaj flashmob crochet la număr de telefon 072649790

Scopul evenimentului este ca de fiecare dată promovarea acestui meșteșug frumos și migălos.

Alte articole:   Ședință deîndată: Consiliul Județean vrea exproprierea terenurilor pentru ocolitoarea mare a Brașovului

Detalii in eveniment

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like!

Distribuie dacă îți place!

Anunţuri mică publicitate