Primăria Zărnești a lansat licitația pentru proiectul de creștere a siguranței în spitalul orășenesc

Primăria Zărnești a lansat licitația pentru proiectul de creștere a siguranței în spitalul orășenesc

Primăria Zărnești implementează proiectul „Creșterea siguranței pacienților în structuri spitalicești publice prin reabilitarea, modernizarea și extinderea instalației de detecție, semnalizare și alarmare incendii, a infrastucturii de fluide medicale și a instalațiilor electrice și de ventilare și tratare a aerului pentru clădirea spitalului Dr.Caius Tiberiu Spârchez“’.

Investiția este finanțată prin Programul Operațional Infrastructură Mare, Componenta 1 – REACT EU – Creșterea siguranței pacienților în structuri spitalicești publice care utilizează fluidele medicale. Axa Prioritară- Protejarea sănătății populației în contextul crizei sanitare cauzate de COVID-19, creșterea eficienței energetice și utilizarea resurselor regenerabile de energie, cu finanțare REACT-EU. Operațiunea- Sprijinirea ameliorării efectelor provocate de criză în contextul pandemiei de COVID-19 și al consecințelor sale sociale.

Alte articole:   „Cânt și rugăciune”, trei concerte în bisericile evanghelice din Rupea, Cârța și Saschiz

Conform cererii de finanțare, în vederea derulării acestui proiect, este necesară achiziţia proiectării, asistenței tehnice din partea proiectantului și execuția lucrărilor pentru lucrările care fac obiectul finanțării.

Se vor realiza: modernizarea și extinderea instalațiilor de tratare a aerului; modernizarea și extinderea infrastructurii de fluide medicale; modernizarea instalațiilor electrice, precum și modernizarea instalațiilor de detectie, semnalizare și alarmare incendii. 

Conform datelor sin sistemul electronic de achiziții publice, valoarea totală estimată a proiectului este de 9.077.906,44 de lei plus TVA. Termenul limită pentru primirea ofertelor sau a cererilor de participare este 10 aprilie 2023, ora 15.00.

Distribuie dacă îți place!

Anunţuri mică publicitate