Primăria se pune pe montat camere de supraveghere în şcoli

Primăria se pune pe montat camere de supraveghere în şcoli

camere scoliInvestiţiile în sisteme de securitate în şcolile braşovene vor continua şi anul acesta. Dacă edilii au obţinut o finanţare europeană pentru a dota cu sisteme de supraveghere şi de securitate nouă şcoli din oraş, alte şase vor fi echipate cu astfel de sisteme, în această vară, cu bani de la bugetul local. Investiţia este estimată la 200.000 de lei şi vor fi echipate cu camere de luat vederi, dar şi sisteme de control acces şi antiefracţie şcolile generale numerele 1, 9 (corp C), 12 (corp B), 30, dar şi Colegiile Nicolae Titulescu şi Remus Răduleţ.

„Anul trecut, am reuşit să montăm astfel de echipamente în două şcoli, iar, anul acesta, odată cu începerea vacanţei de vară vor începe lucrările în alte şase şcoli. Până în toamnă, sistemele vor fi finalizate şi vor fi supravegheate din dispeceratul existent în Primărie, dar şi de cel de la Poliţia Locală. Unităţile şcolare au fost selectate, după ce a fost luată în calcul incidenţa fenomenului infracţional, dar şi riscul apariţiei unor situaţii de urgenţă”, a precizat viceprimarul Răzvan Popa.

Distribuie dacă îți place!
Alte articole:   „Ascultați colindul îngerilor”, concert caritabil pentru Spitalul Clinic de Urgență pentru Copii Brașov

Anunţuri mică publicitate