Primăria Prejmer: Am demarat lucrările de Realizare Infrastructură Stradală în Stupinii Prejmerului

Primăria Prejmer: Am demarat lucrările de Realizare Infrastructură Stradală în Stupinii Prejmerului

Primăria Prejmer anunţă că luni a început lucrările de Realizare Infrastructură Stradală în Stupinii Prejmerului.

Potrivit primarului comunei Prejmer, Apafi Mihai – Florin, valoarea totală a investiţiei este de peste 11 milioane de lei, din care peste 5 milioane de lei sunt obţinuţi prin programul “Anghel Saligny”, iar restul din bugetul local.

În acest an vor fi realizate lucrări pe străzile: Școlii, Bisericii, Col.St.Rechițean şi Poienii.

Lucrările de Realizare Infrastructură Stradală vor continua apoi, pe străzile: Primăverii, Dr. Ing. Dionisie Hodârnău, Rura Mică şi Rura Mare.

Tot în cadrul acestui proiect, se va realiza si o pista de biciclete pe traseul Prejmer – Stpini – Stupinii Prejmerului.

„Astăzi (n.r.-luni, 10 iulie) am demarat lucrările de Realizare Infrastructură Stradală în Stupinii Prejmerului.

În perioada următoare ne ocupăm de pregătirea terasamentului părții carosabile prin realizarea lucrărilor de excavare, completare cu strat suport de balst și piatră spartă și compactare în straturi după care vom începe cu realizarea rigolelor, trotuarelor și accesele în fiecare proprietate!

Obiectiv pe anul acesta, Străzile : Școlii, Bisericii, Col.St.Rechițean, Poienii”, a transmis edilul.

Pentru acest obiectiv de investiții Primăria Prejmer a reușit să obțină o finanțare guvernamentală de la bugetul de stat prin programul “Anghel Saligny”.

Alte articole:   O fată de 10 ani din Caraș-Severin, în stare gravă după ce mama sa a spălat-o cu o soluție pentru animale

Valoarea alocată din Bugetul Ministerului Dezvoltării este de 5.052.682,68 lei.

Valoarea totală a investiției este de 11.054.982,24 lei.

Diferența de 6.002.299,7 lei, o vom aloca din Bugetul Local al comunei Prejmer, asta în cazul în care nu vom identifica o altă oportunitate de finanțare, sau poate se va suplimenta suma alocată de Minister!

Iată că, munca pe care am depus-o încă de la începutul mandatului meu de primar, aduce a 11-a finanțare extrabugetară în comuna Prejmer, iar totalitatea celor 11 proiecte este de peste 76.000.000 de lei!”, a mai spus primarul Apafi Mihai.

https://newsbv.ro/2023/07/05/mai-multe-strazi-din-prejmer-vor-fi-reabilitate-cu-fonduri-de-la-ministerul-dezvoltarii-investitie-de-peste-11-milioane-de-lei/

Te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like!

Alte articole:   Salariul minim va crește la 3.700 de lei brut, de la 1 iulie

Noutăți RAPID și pe canalul de Telegram: Abonați-vă AICI

Distribuie dacă îți place!

Anunţuri mică publicitate