Prima ediţie a Târgului de Cicloturism, în acest weekend, pe Aleea de sub Tâmpa

Prima ediţie a Târgului de Cicloturism, în acest weekend, pe Aleea de sub Tâmpa

Prima ediţie a Târgului de Cicloturism a debutat, ieri, pe Aleea de sub Tâmpa din Braşov în prezenţa ambasadorului Confederaţiei Elveţiene la Bucureşti, Arthur Mattli, a consulilor onorifici ai Austriei, Franţei, Italiei şi Poloniei la Braşov, precum şi a preşedintelui Federaţiei Industriei Hoteliere din Romania, Călin Ile.

Evenimentul este organizat de Asociaţia European Events and Festivals şi se va desfăşura, până duminică, în zona cabinei telefericului de pe Tâmpa, transmite Agerpres.

La târg participă agenţii de turism care oferă tururi de cicloturism, firme care închiriază biciclete, şcoli de mountain bike, precum şi primăriile din Codlea şi Râşnov, alături de asociaţiile locale de turism.

Conform organizatorilor, târgul are ca obiectiv principal promovarea Başovului ca destinaţie de excelenţă pentru cicloturism, alături de promovarea bicicletei ca mijloc de mobilitate şi agrement.

Pe lângă închirieri de biciclete şi echipamente, cei interesaţi pot experimenta inclusiv ture ciclo-culinare în zona cetăţilor fortificate, a drumului Via Transilvanica, a celui din jurul Măgurii Codlei sau pe lângă pădurile din localităţile Râşnov şi Cristian.

Preţurile unei asemenea experienţe, pe biciclete electrice sau clasice, pornesc de la 20 de euro şi ajung până la 200 de euro pe zi, în funcţie de opţiuni, dotări sau complexitate.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like!

Distribuie dacă îți place!

Anunţuri mică publicitate