Prețul carburanților se apropie de 8 lei! Litrul de benzină s-a majorat cu 4% în doar o lună

Prețul carburanților se apropie de 8 lei! Litrul de benzină s-a majorat cu 4% în doar o lună

Benzina și motorina se scumpesc pe zi ce trece!

Prețul carburanților se apropie cu viteză de pragul de 8 lei pe litru. Dacă facem o comparație între luna această și luna trecută, prețul mediu al unui litru de benzină s-a majorat cu peste 4 la sută.

Pentru un plin de 50 de litri, plătim chiar și 15 lei în plus. Toate aceste scumpiri se reflectă și în prețul alimentelor din supermarketuri.

Primii afectați de scumpiri sunt transportatorii, însă într-un final, cei care suferă sunt românii de rând. Companiile care cară marfă plătesc mai mult pentru carburanți, iar prețul produselor de pe rafturile magazinelor va crește.

Alte articole:   În curând, Whatsapp nu va mai funcționa pe anumite telefoane. Lista modelelor care vor deveni incompatibile cu aplicația

La o benzinărie din Capitală, un litru de motorină standard costă 7 lei și 57 de bani, iar pentru un litru de benzină standard plătim nu mai puțin de 7 lei și 51 de bani.

Afectați de scumpiri sunt și taximetriștii. Mulți dintre ei au renunțat să mai alimenteze cu benzină sau motorină și fac acum plinul cu gaz, care este mai ieftin.

Dacă apreciezi știrea, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like!

Noutăți RAPID și pe canalul de Whatsapp și Telegram !

Distribuie dacă îți place!

Anunţuri mică publicitate