„Premiul Legendei” continuă odată cu Cupa Cheile Grădiștei 

„Premiul Legendei” continuă odată cu Cupa Cheile Grădiștei 

„Premiul Legendei”, proiect lansat Ionuț Ienășel, continuă odată cu Cupa Cheile Grădiștei, eveniment susținut de NewsBV.ro, care se va desfășura în acest weekend. 

Premiul Legendei este un proiect lansat cu prilejul Trofeului Râșnov de către Ionuț Ienășel, pilot de coastă și de raliu, dar și reprezentantul Ice Team și Dekra România.

Acesta continuă și pentru cea de a doua etapă de viteză în coastă – Cupa Cheile Grădiștei, etapă susținută de aceeași Ice Team și Dekra România în calitate de parteneri oficiali. 

„Așa cum am promis cu prilejul lansării acestui proiect de suflet, continuăm să invităm cu ocazia etapelor susținute de noi, personalități ale sportului cu motor, sportivi retrași din activitate, dar care au rămas totuși, alături de fenomenul motorsport, împărtășind vasta lor experiență cu tinerii aspiranți la performanța. Suntem onorați și încântați să vă anunțăm, că pentru etapa de la Cheile Grădiștei, a acceptat invitația noastră domnul Gunther Graef. 

Astfel, multiplul campion național de viteză în coastă și de raliuri, dar și un excepțional șlefuitor de talente, Gugu, așa cum îl cunosc fanii dar și sportivii auto, va fi alături de noi pe tot parcursul weekendu-ului 7-8 mai 2022,” a declarat Ionuț Ienășel, inițiatorul proiectului Premiul Legendei. 

Competiția, susținută de NewsBV.ro, din primul weekend complet al lunii mai se va desfășura pe drumul privat din Complexul Cheile Grădiștei al Resortului Fundata, având o întindere de 3.300 de metri.

Programul este compus din două zile, unde cea de sâmbătă va servi pentru verificările administrative și tehnice, respectiv fotografia oficială, în timp ce cea de duminică este dedicată exclusiv manșelor competiționale. 

Programul competiției Cupa Cheile Grădiștei

Sâmbătă, 7 mai 2022

  • 11:30 – 19:00 – Verificări tehnice inițiale 
  • 15:30 – 19:30 – Verificări administrative 
  • 19:00 – Fotografia oficială 

Duminică, 8 mai 2022 

  • 09:00 – Recunoaștere, Manșa 1 
  • 10:30 – Antrenament, Manșa 1 
  • 12:00 – 12:45 – Deschiderea temporară a circulației 
  • 13:00 – Antrenament, Manșa 2 
  • 14:30 – Concurs, Manșa 1 
  • 16:30 – Concurs, Manșa 2.

Festivitatea de premiere – imediat după urcarea ultimului concurent în Concurs – Manșa 2. 

Cupa Cheile Grădiștei DEKRA by IceTeam este un eveniment susținut Primăria și Consiliul Local Moieciu, organizat de Asociația Club Sportiv AutoBlic Brașov, sub egida Federației Române de Automobilism Sportiv.  

Partener oficial: DEKRA by IceTeam. 

Parteneri principali: Dinamic92, Auto Chelu, TELL Security Systems, Omniasig 

Parteneri: Pro-X – Cosmetică și Întreținere Auto, Crama Gîrboiu ,Cyclon Motorsport, Konvekta, Zizin, , PrintINK, TehnoSting, BOP Motorsport, Medecon, Centrul Medical Maria 

Cupa Cheile Grădiștei DEKRA by IceTeam este un eveniment organizat cu sprijinul Inspectoratului pentru Situații de Urgență Brașov, Inspectoratului de Jandarmi Județean Brașov, Grupării de Jandarmi Mobilă Brașov, Inspectoratului Județean de Poliție Brașov – Serviciul de Poliție Rutieră, Poliția comunei Bran.  

Amintim că, 41 de piloți sunt pe lista provizorie a primei etape.

https://newsbv.ro/2022/05/04/cheile-gradistei-41-de-piloti-pe-lista-provizorie-a-primei-etape-de-coeficient-1-la-viteza-in-coasta/

Te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like!

Noutăți RAPID și pe canalul de Telegram: Abonați-vă AICI

Distribuie dacă îți place!

Anunţuri mică publicitate