PPMT şi-a stabilit preşedintele pentru următorii patru ani: Tamás Toró

PPMT şi-a stabilit preşedintele pentru următorii patru ani: Tamás Toró

Tamás Toró este noul preşedinte al filialei Braşov a Partidului Popular al Maghiarilor din Transilvania (PPMT), pentru următorul mandat de patru ani.

Tamás Toró  a anunţat, astăzi, într-o conferinţă de presă, că el va fi locomotiva PPMT la Consiliul Local Braşov, dar că lucrurile nu sunt definitivate, în contextul în care la această oră au loc negocieri cu UDMR pentru a intra în alegeri cu liste comune.

Liderul PPMT Brașov spune că această formațiune vrea să intre în cursa electorală pentru primăriile din municipiul Săcele și comunele Tărlungeni şi Apaţa.

De asemenea, director de partid al organizatiei a ramas in continuare Sandor Levente. Din noua structura organizatorica a PMPT mai fac parte: Balint Janos, vicepresedinte al organizatiei judetene Brasov, care este si candidatul partidului la Primaria Tarlungeni, actual consilier local, Gal Andras, candidatul PPMT pentru Primaria Comunei Apata, Peto Sandor, presedintele PPMT din Sacele si totodata candidat la primarie.

Alte articole:   Google anunță un program de 10 milioane de dolari pentru universități din România și alte 7 țări europene, pentru formarea de competențe în domeniul securității cibernetice

Ținta PPMT este să depășească pragul de 5%, scor cu care va avea doi reprezentnați atât în Consiliul Local, cât și în Consiliul Județean.

Distribuie dacă îți place!

Anunţuri mică publicitate