„Poveşti de iarnă“, la Hospice „Casa Speranţei“

„Poveşti de iarnă“, la Hospice „Casa Speranţei“

Hospice Casa Sperantei va invita luni, 7 noiembrie 2011, la ora 10.45, la sediul de pe strada Sitei nr 17A, pentru o ora de ”Povesti de iarna la Hospice”.

Un grup de copii de la Scoala Generala nr. 6, din Brasov, impreuna cu directoarea scolii,  vin de sarbatoarea Sfintilor Arhangheli Mihail si Gavril cu daruri pentru pacientii adulti din centrul de zi. Scenete haioase, cantecele vesele, chitari si povesti de Ion Creanga, dar si multe-multe fructe sunt darurile pe care copiii de la Scoala Generala 6 le impart luni, 7 noiembrie, pacientilor ingrijiti de fundatia noastra.

„Este un prim gest din seria lunga de fapte bune pe care scolile brasovene si-au propus sa le faca pentru Hospice in lunile noiembrie si decembrie, in cadrul campaniei «Luna Florii de Colt»“, au precizat organizatorii.

Copiii au ales sarbatoarea sfintilor arhangheli Mihail si Gavril, pentru a incepe seria evenimentelor dedicate Hospice Casa Sperantei. AU ales ingerul Mihail, pentur ca vegheaza din ceruri asupra muritorilor, iar ingerul Gavril este calauzitorul catre adevar si cel care a vestit-o pe Fecioara Maria ca avea sa devina Maica Domnului .

Alte articole:   Autolaboratorul de la Protecția Mediului, „ineficient” dacă primarii îl folosesc în scop electoral

 

Distribuie dacă îți place!

Anunţuri mică publicitate