Povestea lui „Hansel și Gretel” într-o concepție inedită, la Centrul Cultural Reduta

Povestea lui „Hansel și Gretel” într-o concepție inedită, la Centrul Cultural Reduta

Trupa de Teatru YuppiE Art îi invită pe cei mici alături de parinți și bunici la spectacolul „Hansel și Gretel”, inspirat din povestea celor doi frațiori, prezentat într-o concepție originală care crează o atmosferă impresionantă și extrem de … reală.

Așteptând primăvara, Trupa de Teatru YuppiE Art poposește la noi în oras, cu o serie de piese de teatru și vine în întâmpinarea voastră și a celor mici cu Povestea celor doi micuți “Hansel și Gretel” – două sufletele care reușesc să treacă prin toate datorită faptului că ramân împreună la bine și la rău.

Basmul clasic al fraților Grimm va pus în scenă sâmbătă, 29 Februarie 2020, de la ora 11:00, la Centrul Cultural Reduta.

Alte articole:   Campania Blood Network: Donează sânge și mergi gratuit la UNTOLD sau Neversea

Hansel și Gretel sunt doi copilași pe care parinții hotărăsc să îi părăsească în adâncul pădurii, datorită săraciei în care trăiesc.

Istețimea, curajul și încrederea îi ajută pe cei doi să lupte, să învingă vrăjitoarea și să găsească drumul de întoarcere spre casa în care au copilarit.

Peripețiile prin care trec personajele sunt deosebit de capivante, cu atât mai mult cu cât o parte din scene se interpretează în sala, chiar în mijlocul publicului.

Spectacolul este o împletire armonioasă între teatru, muzică și multe, multe situații comice. Acesta este cu atât mai fascinant cu cât, pentru realizarea lui, sunt folosite lumini și efecte speciale („blacklight neon” – piese de decor fluorescent) care crează o atmosferă impresionantă și extrem de … reală.

Alte articole:   Loteria Română a lansat lozul ”Team Romania”. Cel mai mare câștig e de 100.000 lei

Piesa de teatru „Hansel si Gretel” este o adaptare a celebrei povești cu acelasi titlu scrisă de Frații Grimm.

Regia şi scenariul: Adriana Mircea

Distribuția: Bogdan Trifan, Adriana Mircea, Anastasia Dobre, Claudiu Negoita, Bogdan Ciugulea.

Intrarea în sală se face cu 20 de minute înainte de începerea spectacolului.

Prețul unui bilet este de 30 de lei.  La  peste 10 bilete achiziționate se oferă reducere de 10%.

Biletele se pot achiziționa de la casieria Reduta sau online de aici.

Distribuie dacă îți place!

Anunţuri mică publicitate