Polițiștii cercetează cine a infectat fântâna publică din Șona

Polițiștii cercetează cine a infectat fântâna publică din Șona

Pompierii făgărășeni au fost solicitați, marți dimineață, în localitatea brașoveană Șona, după ce o persoană necunoscută a aruncat ulei alimenar folosit într-o fântână publică.

UDPATE „Polițiști din cadrul Secției 3 Poliție Rurală Voila- Postul de Poliție Mândra s-au sesizat din oficiu relativ la săvârșirea infracțiunii de «infectare a apei», faptă prevăzută și pedepsită de art. 356 C.P. Din verificările preliminare s-a constatat existența unei substanțe, posibil ulei uzat de motor, în apa unei fântâni amplasată pe raza localității Șona. Cercetările sunt continuate în cadrul dosarului penal constituit, urmând ca la finalizarea acestora să fie propusă soluție legală prin unitatea de parchet competentă”, a anunțat purtptorul de cuvânt al IPJ Brașov, scms. Alina Maria Ivan.

Alte articole:   VIDEO Accident spectaculos pe DN 6, în Dolj: Un TIR a intrat pe contrasens și a lovit două mașini

Știrea inițială

Pompierii din cadrul Detașamentului de Pompieri Făgărăș au fost chemaţi să evacueze apa din fântâna publică, din Șona, după ce localnicii au constatat că cineva a aruncat ulei ars în aceasta, iar apa nu mai putea fi folosită.

La fața locului s-au deplasat echipaje de pompieri, pentru a scoate apa contaminată din fântână, dar și un echipaj SMURD și o autospecială, potrivit fagarasultau.ro.

Pompierii au scos, cu ajutorul motopompelor, apa contaminată.

Foto: fagarasultau.ro

Distribuie dacă îți place!

Anunţuri mică publicitate