Polițiștii brașoveni se pregătesc de sărbătoare

Polițiștii brașoveni se pregătesc de sărbătoare

ziua politiei3Cu ocazia Zilei Poliției Române, conducerea Inspectoratului de Poliție Județean (IPJ) invită brașovenii să participe la manifestările organizate cu acest prilej în Piața Sfatului.

Astfel, duminică, între orele  12.00 și 18.00, luni, între orele 12.00 și 16.00 și marți, între orele 10.00 și 15.00, va fi organizată în Piața Sfatului o expoziție foto pe tema istoricului Poliției. Mai mult, „activitatea unității noastre va fi prezentată în data de 25.03.2014, între orele 10.00-15.00, prin șase standuri ale structurilor de prevenire, poliție rutieră, criminalistic, pirotehnic, arest și acțiuni speciale“, a precizat coms. șef Liviu Naghi, purtătorul de cuvânt al IPJ Brașov.

Consecințele accidentelor rutiere vor fi prezentate cu ajutorul unui sistem de simulare a accidentelor, iar polițiștii criminaliști vor prezenta publicului procedura  de cercetare la fața locului a unui eveniment. De asemenea, Serviciul de Acțiuni Speciale va efectua  o demonstrație cu modul de intervenție într-o misiune specifică.

Alte articole:   AUR solicită coaliției PSD-PNL retragerea sprijinului pentru Alfred Simonis

Cu ocazia Zilei Poliției Române, în acest an au fost avansați la termen 61 ofițeri și 134 agenți din cadrul IPJ Brașov, iar alți 10 ofițeri au fost avansați înainte de termen. Tot pentru merite deosebite în activitatea desfășurată, conducerea Inspectoratului de Poliție Județean va recompensa cu plachete omagiale 7 ofițeri și 6 agenți de poliție.

Distribuie dacă îți place!

Anunţuri mică publicitate