Polițiștii brașoveni au dat, azi-noapte, amenzi de aproape 4500 de lei

Polițiștii brașoveni au dat, azi-noapte, amenzi de aproape 4500 de lei

La data de 17/18 iunie 2022, în intervalul orar 20.00 – 05.00, polițiști din cadrul Poliției Municipiului Brașov – Secțiile 1-5 Poliție, Biroul de Investigații Criminale și Biroul Rutier au organizat și desfășurat o acțiune, cu efective mărite, pe raza municipiului Brașov.

Totul în vederea prevenirii și combaterii faptelor antisociale. Pe linia infracțiunilor contra persoanei, a faptelor de tâlhărie, loviri sau alte violențe. Amenințare, a faptelor de tulburare a ordinii și liniștii publice. Verificării respectării normelor rutiere de către conducătorii auto. Precum și pentru respectarea prevederilor privind paza obiectivelor, bunurilor, valorilor și protecția persoanelor.

Polițiștii brașoveni au acționat cu preponderență în zona cluburilor de noapte din muniicpiul Brașov. În cadrul activităților desfășurate fiind verificate 9 societăți comerciale, 49 de autovehicule și legitimate 81 de persoane. Pentru abaterile constatate au fost aplicate 8 sancțiuni contravenționale, în valoare de aproximativ 4.400 lei.

Totodată, polițiștii au reținut 2 certificate de înmatriculare și 1 permis de conducere, în vederea suspendării exercitării dreptului de a conduce vehicule pe drumurile publice.

Dacă apreciezi știrea, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like!

Noutăți RAPID și pe canalul de Telegram: Abonați-vă AICI

Distribuie dacă îți place!

Anunţuri mică publicitate