Polițiștii au aplicat amenzi călătorilor în valoare totală de peste 36.000 de lei

Polițiștii au aplicat amenzi călătorilor în valoare totală de peste 36.000 de lei

În perioada 16 – 18 octombrie a.c., polițiștii Secţiei Regionale de Poliție Transporturi Braşov, au desfășurat   acțiuni de verificare a modului de respectare a măsurilor impuse pentru prevenirea și combaterea răspândirii virusului COVID-19, în trenurile de călători și în stațiile de cale ferată din judeţul Braşov.

În cadrul acestor acțiuni, au fost desfășurate  şi activități pentru mentinerea unui climat  corespunzător de ordine și siguranță publică.

Poliţiştii de la transporturi au desfăşurat 4 acţiuni punctuale în staţiile CF şi zonele limitrofe ale acestora, legitimând 238 de persoane şi efectuând verificări în  86 de staţii CF şi în 68 trenuri de călători.

Pentru neregulile constatate au fost aplicate 62 de sancțiuni contravenționale în valoare totală de peste 36.000 de lei, dintre acestea 32 sancțiuni fiind aplicate pentru nerespectarea prevederilor Legii nr.55 din 2020 privind unele măsuri pentru prevenirea și combaterea efectelor pandemiei de COVID-19.

Alte articole:   Intervenție de succes a polițiștilor brașoveni (VIDEO)

Polițiștii Poliției de Transporturi, cu sprijinul colegilor de la celelalte structure, continuă acțiunile de verificare a modului în care cetățenii și călătorii respectă măsurile de protecție și prevenire a infectării cu acest virus.

Recomandăm tuturor persoanelor să păstreze distanțarea fizică și să poarte masca de protecție în trenuri, în stațiile de cale ferată și în toate spațiile publice deschise, a declarat comisar Alina Ivan, purtător de cuvânt al I.P.J. Brașov.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like!

Distribuie dacă îți place!

Anunţuri mică publicitate