Un poliţist braşovean va pleca într-o misiune ONU în Haiti

Un poliţist braşovean va pleca într-o misiune ONU în Haiti

Subcomisarul Marian Tică (foto), poliţist judiciar la IPJ Braşov, a trecut cu bine de toate probele şi a obţinut 265 de puncte din 300. Drept urmare, sâmbătă se va îmbarca în avion şi va pleca spre Haiti, într-o misiune ONU de menţinere a păcii.

„Am lucrat exclusiv în domeniul poliţiei judiciare, investigaţii criminale. Vreau să pun la dispoziţia acestei misiuni internaţionale cunoştinţele dobândite în ţară. De asemenea, faptul de a lucra într-un context internaţional împreună cu poliţişti din aceste ţări, jandarmi mi se pare un lucru foarte interesant, şi pe lângă faptul că vreau să pun la dispoziţie cunoştinţele mele vreau să şi aduc ceea ce este bun“, a spus subcomisarul Marian Tică.

Alte articole:   Guvernul continuă să aloce bani din fondul de rezervă: 3,5 miliarde de lei pentru Ministerul Sănătății

Marian Tică este ofiţer de poliţie din anul 2001. Timp de 4 ani a activat la Secţia 4 Poliţie Braşov, apoi a lucrat timp de 1 an la Poliţia Municipiului Braşov, la Biroul de Investigaţii Criminale. A fost promovat ulterior la Serviciul de Investigaţii Criminale din cadrul IJP Braşov, unde se ocupă de investigarea infracţiunilor de mare violenţă.

Din 1998 până în prezent 15 poliţişti din cadrul IJP Braşov au participat la misiuni ONU de menţinere a păcii, dintre care 9 în Kosovo, 3 în Bosnia, 2 în Haiti şi 1 în Timol. Anul acesta alţi 25 de poliţişti români vor pleca în misiuni ONU.

 

Distribuie dacă îți place!

Anunţuri mică publicitate