Poliția Locală Brașov va fi reformată până la os. Allen Coliban are încă un consilier personal, polițist proaspăt pensionat?

Poliția Locală Brașov va fi reformată până la os. Allen Coliban are încă un consilier personal, polițist proaspăt pensionat?

Primarul Allen Coliban pare să fie tare nemulțumit de Radu Dascălu, socrul vedetei Marian Godină. La o ședință de ieri, la Poliție Locală, pe lângă Dascălu, a mai apărut pe scenă un proaspăt pensionat MAI, Liviu Pampu – Romanescu.

Pampu a fost comisar șef până în 3 februarie, la șefia IPJ Covasna. În locul lui a fost împuternicit pentru o perioadă de 3 luni, începând cu data de 3 februarie, un alt polițist brașovean, comisarul șef Alin Pahonțu, până recent fost șef-adjunct în cadrul IPJ Brașov și fost șef al Serviciului de circulație din Sibiu.

Având în vedere noile „mutări” adminsitrative, se pune întrebarea firească ce l-a nemulțumit pe edil, de a adus forțe proaspete la Poliția Locală? Dar ce ne facem, fetelor, că ăștia de la Guvern vor să interzică cumularea pensiilor cu salariul. Vor presta oamenii pro bono?

În altă ordine de idei, având în vedere că însuși vedeta Marian Godină a anunțat în spațiul public că nu s-ar mai întoarce în Poliție, după terminarea concediului de tătic, oare va îngroșa și el structura de reformare a Poliției Locale?

Alte articole:   FOTO Trei sportivi cu dizabilități duc steagul României pe Vârful Kilimanjaro pe 1 Decembrie

Sau, având în vedere implicarea personală în lupta politică locală, de partea administrației USR-Coliban, cu tot cu alpaca din dotare, vizează un post politic?

Distribuie dacă îți place!

Anunţuri mică publicitate