Șef nou la Poliția Brașov. Florea Oprea, promovat la București

Șef nou la Poliția Brașov. Florea Oprea, promovat la București

oprea-floreaŞeful Inspectoratului de Poliţie Judeţean Braşov, Florea Oprea, a fost împuternicit prin ordin al ministrului Afacerilor Interne, Radu Stroe, să ocupe funcţia de adjunct al inspectorului general al Poliţiei Române, informează Ministerul Afacerilor Interne.
În locul lui Florea, la conducerea IPJ Braşov a fost numit chestorul de poliţie Ioan Aron, căruia i-a încetat împuternicirea în funcţia de director general al Corpului de Control al ministrului, potrivit sursei citate.

De asemenea, printr-un alt ordin al lui Radu Stroe, începând de marţi, chestorul de poliție Constantin Manoloiu, care a îndeplinit anterior funcția de șef al Direcției pentru Evidența Persoanei și Administrarea Bazelor de Date din MAI, a fost împuternicit în funcția de director general al Corpului de Control al ministrului. Cu aceeași dată, comisarul șef de poliție Gina Laura Cușa se împuternicește, prin ordin al ministrului Afacerilor Interne, în funcția de director al Direcției pentru Evidența Persoanei și Administrarea Bazelor de Date, precizează MAI. Poliţia Română este condusă, din mai 2012, de Petre Tobă, numit în locul lui Liviu Popa.

Distribuie dacă îți place!
Alte articole:   Modificări în circulaţia autobuzelor RATBV în 30 noiembrie și în 1 decembrie

Anunţuri mică publicitate