PMP Brașov are un nou șef! Vezi cine este!

PMP Brașov are un nou șef! Vezi cine este!

costel mihaiPartidul Mișcarea Populară (PMP), filiala Brașov, are un nou șef, care a fost desemnat președinte interimar până la organizarea conferinței județene pentru alegeri, care ar trebui să aibă loc în cel mult două luni.

Contactat de newsbv.ro, fostul consilier local PDL, Costel Mihai, ne-a confirmat că s-a înscris în PMP și a acceptat această funcție. El îi urmează astfel lui Sorin Munteanu, care a renunțat la politică.

„În acest moment dorim să facem o reașezare a structurii județene și din localități, precum și a organizațiilor de tineret și de femei. Totodată, noua echipă de conducere va fi formată în majoritate din oameni tineri, cu vârste de 35-40 de ani. Vorbim, în general, despre oameni care nu au mai făcut politică și provin din medii liberale: medici, avocați, cadre universitare, oameni de afaceri. Pe termen scurt, și vorbim de 2-3 săptămâni, vrem să avem organizații înființate în localitățile unde acestea nu există. Am venit la Mișcarea Populară pentru că România are nevoie de partide noi, cu oameni tineri, unde valoarea să primeze în promovarea oamenilor“, a precizat Costel Mihai.

Alte articole:   „Ascultați colindul îngerilor”, concert caritabil pentru Spitalul Clinic de Urgență pentru Copii Brașov

eugen tomacPreședintele PMP la nivel național, Eugen Tomac, contactat de newsbv.ro, a confirmat numirea lui Mihai Costel ca lider interimar. El a mai precizat că „Brașovul este un județ în care oamenii întodeauna au respectat valoarea, au luat atitudine atunci când s-au simțit nedreptățiți. Cred că valorile pe care care PMP le promovează vor găsi susținere în rândul comunității din Brașov. Îmi pun mare speranță în echipa PMP Brașov. Sunt convins că entuziasmul și determinarea colegilor mei vor reuși să transforme PMP într-o forță politică importantă. Îi urez succces lui Mihai Costel și sper ca în cel mai scurt timp să venim cu soluții și propuneri pentru rezolvarea problemelor comunicății locale”.

Alte articole:   Deputații au adoptat proiectul pentru înfiinţarea Punctelor Gastronomice Locale

La acest moment, filiala județeană a PMP are 1.067 de membri.

Distribuie dacă îți place!

Anunţuri mică publicitate