Petrecere pe pârtie, la închiderea oficială a sezonului de schi din Poiana Braşov

Evenimentul de încheiere a sezonului de schi din Poiana Braşov va avea loc sâmbătă, 18.03.2017, începând cu orele 13:00, pe pârtia de lângă Clubul Rossignol, iar mai apoi, petrecerea va continua în incinta clubului.

Organizatorii promit o petrecere de răsunet, atmosfera fiind întreținută de matinalii de la Virgin Radio Romania, Shurubel și DJ Andy.

Pentru a sărbători împreună finalul unuia dintre cele mai bune sezoane de schii din ultimii 5 ani din Poiana Brașov, cei prezenţi, sunt așteptați cu un vițel de 170 kg, preparat la proțap de Regii Ciolanului din Sf.Gheorghe, dar și cu o tocană delicioasă.

 „Dorim să mulţumim Primăriei Municipiului Braşov, administratorilor domeniului schiabil şi tuturor membrilor membrilor Asociatiei de Turism Poiana Brasov – hoteluri, pensiuni, vile, restaurante, baruri, forme de agrement, şcoli de schi, operatori de transport pe cablu, pentru toată activitatea întreprinsă în acest sezon, care a fost unul extraordinar”, a declarat Nora Dudiţă, director executiv în cadrul Asociaţiei de Turism Poiana Braşov, citat de BunaZiuaBrasov.

Membrii Asociației de Turism Poiana Brașov fac precizarea că Petrecerea de încheiere a Sezonului de Schi 2016-2017, nu marchează și închiderea pârtiilor din Poiana Brașov.

Alte articole:   Muzeul Casa Mureșenilor, Casa Memorială „Ştefan Baciu” şi Muzeul de Artă, închise până pe 7 mai

Domeniul schiabil din Poiana Brașov rămâne deschis și practicabil, atâta timp cât vremea o va permite.

Distribuie dacă îți place!

Anunţuri mică publicitate