Peste 4% din firmele cu acţionari străini din România, înregistrate la Braşov în octombrie

Peste 4% din firmele cu acţionari străini din România, înregistrate la Braşov în octombrie

În judeţul Braşov, în luna octombrie  numărul înmatriculărilor de societăţi comerciale cu participare străină la capitalul social subscris a crescut faţă de luna septembrie.

În această lună au fost înmatriculate 23 societăţi comerciale cu participare străină la capitalul social subscris, reprezentând 4,85% din totalul societăţilor comerciale înregistrate în ţară.

În luna octombrie valoarea capitalului social total subscris este 2.223,3 mii lei echivalentul a 494.554,1 euro.

Cea mai mare creştere a anului, de până acum s-a înregistrat în luna mai, cand au fost înmatriculate 26 de societăţi comerciale cu participare străină.

Comparativ cu luna octombrie a anului trecut, numărul înmatriculărilor de societăţi comerciale cu participare străină la capitalul social subscris în judeţul Braşov a crescut cu 53,33%, iar valoarea exprimată în euro a capitalului social total subscris a crescut de 126,46 ori.

Alte articole:   Strategii de perfecționare a unei culturi organizaționale sănătoase în compania ta

Într-un clasament naţional al judeţelor României, judeţul Braşov ocupă locul al 4 -lea după numărul societăţilor înmatriculate şi locul al 2 –lea după valoarea capitalului social total exprimat în valută.

În Regiunea Centru, Braşovul se situează pe primul loc la număr lunar de înmatriculări societăţi comerciale, urmat de Alba şi Mureş.

Conform datelor oferite de Direcţia Judeţeana de Statistică Braşov, comparaţia dintre cele două perioade, ianuarie–octombrie 2016 şi ianuarie–octombrie 2015, faţă de totalul naţional pentru numărul de societăţi arată o creştere cu 14,93% în judeţul Braşov, comparativ cu scăderea cu 10,54% la nivel naţional. Iar pentru capitalul social total subscris (€), o creştere cu 543,14% în judeţul Braşov, comparativ o scădere cu 8,16% la nivel naţional, în decursul aceleiaşi perioade.

Distribuie dacă îți place!

Anunţuri mică publicitate