Peste 4.500 de programe de studiu din 8 țări în cadrul RIUF Brașov

Peste 4.500 de programe de studiu din 8 țări în cadrul RIUF Brașov

Cea de-a XXIV-a ediție a târgului internaţional de universităţi RIUF 2019, aduce la Brașov peste 40 de universități din Europa și America.

Cel mai mare târg internațional de universități din Sud-Estul Europei şi din România, se va desfăşura sâmbătă, 30 martie 2019, de la ora 11.00, la Kronwell Hotel.

În cadrul târgului tinerii interesași de studii în străinătate pot afla mai multe informații despre cele 4.500 de programe de studiu și oportunitățile pe care universităţile din fiecare țară le oferă.

În plus, vor avea ocazia să participe la sesiuni de discuţii şi prezentări ale universităţilor internaţionale.

Cei interesaţi vor putea interacționa cu reprezentanții celor mai importante universități din cele 8 țări, printre care Belgia, Marea Britanie, Elveția, SUA sau România.

Alte articole:   Făgărășeanul Andrei Stanciu a câștigat Premiul special pentru debut dramaturgic, la un festival internaţional de teatru şi film pentru elevi

Pentru a participa la eveniment, e necesară înscrierea pe site: https://www.riuf.ro/inscriere-brasov/.

Preţul participării la RIUF este de 5 lei, iar biletele se pot achiziţiona la eveniment.

Romanian International University Fair – RIUF este cel mai mare eveniment educaţional din Sudul şi Estul Europei. Anual, peste 100 de instituţii educaţionale, din peste 20 de ţări, vin să interacţioneze direct cu tinerii români interesaţi de studii internaţionale.

Foto: arhiva/riuf.ro

Distribuie dacă îți place!

Anunţuri mică publicitate