Peste 30 de companii recrutează la Târgul de Cariere Brașov

Peste 30 de companii recrutează la Târgul de Cariere Brașov

Peste 30 de companii vor fi prezente, astăzi şi mâine (17 și 18 aprilie 2019), la Târgul de Cariere Brașov, la Hotel Kronwell.

Cei 33 de angajatori prezenți, oferă peste 1.000 de locuri de muncă în domenii precum Retail, Automotive, IT, Producție, Servicii și BPO sau Hotelier

 „La Târgul de Cariere Braşov din această primăvară sunt disponibile posturi de Software Developer, Senior UI/ UX Designer, Java Developer, Traducător, Lucrător comercial, Tehnician programare şi multe altele. O companie din industria automotive oferă locuri de muncă pentru studenţi. Îi sfătuim pe candidaţi să vină cu CV-ul pregătit, actualizat şi să îşi cunoască atuurile”, a anunțat Alina Agafiţei, PR manager Târgul de Cariere.

Alte articole:   Glovo: Brașovul, în topul orașelor cu cele mai multe comenzi în zilele de Paște

Totodată, la această ediţie a Târgului de Cariere Braşov, candidaţii pot participa gratuit la un workshop organizat de Elektrobit. Tema workshop-ului este „Driving the Future of Software”.

Printre angajatori se numără Elektrobit, Sykes, Amazon, Bosch Automotive și Universal Alloy.

Recrutarea se face într-un mod inteligent, prin intermediul unei aplicaţiei prezentate în parteneriat cu eJobs România. Cei interesaţi de participarea la eveniment sunt sfătuiţi să-şi instaleze aplicaţia eJobs pe telefonul mobil şi să vină pregătiţi cu CV-ul gata întocmit în aplicaţie.

În doar câteva clipe, CV-ul lor este tipărit sub forma unui QR code, care ulterior va fi scanat de companiile prezente la Târgul de Cariere Braşov.

Alte articole:   Fundația Conservation Carpathia a lansat a doua ediție a programului Junior Ranger

Programul este următorul: miercuri, 17 aprilie între orele 11.00-19.00, iar joi, 18 aprilie între orele 11.00-17.00.

Organizatorii se aşteaptă să participe peste 2000 de candidaţi, interesaţi de toate oportunităţile profesionale oferite în cadrul evenimentului.

Newsbv.ro este partener media al evenimentului.

Distribuie dacă îți place!

Anunţuri mică publicitate