Peste 1.500 de amenzi și 120 de permise suspendate în doar o săptămână

Peste 1.500 de amenzi și 120 de permise suspendate în doar o săptămână

Săptămâna trecută, Polţia Rutieră Braşov, a suplimentat numărul echipajelor din teren atât pentru  prevenirea accidentelor rutiere cât și pentru asigurarea unui trafic rutier fluent și sigur.

Astfel, în săptămâna 16-24 ianuarie, au fost constatate 21 infracțiuni la regimul circulației, 13 de altă natură și aplicate 1.514 sancțiuni contravenționale, dintre care 496 pentru depășirea limitei legale de viteză, 156 pentru nepurtarea centurii de siguranță, 34 pentru vorbit la telefon în timpul șofatului, 113 pentru pietoni care au traversat neregulamentar.

Polițiștii au ridicat, în vederea suspendării dreptului de a conduce autovehicule pe drumurile publice, 120 permise de conducere, dintre care 9 pentru alcool, 6 pentru depăşirea vitezei maxime legale admise cu mai mult de 50 km/h, 37 pentru depășire neregulamentară, 44 pentru neacordare prioritate pietoni, 4 pentru neacordare prioritate autovehicule, 7 pentru trecere pe culoarea roșie a semaforului și au reținut 48 certificate de înmatriculare.

Alte articole:   Braşovenii au început să recicleze serios prin RetuRO. Aproape 4 milioane de ambalaje colectate într-o lună

Vârful acţiunii poliţiştilor din cadrul IPJ, a fost pe 19 ianuarie, când în doar două ore, peste 20 de şoferi au rămas fără permis pentru neacordare de prioritate la trecerile de pietoni.

Distribuie dacă îți place!

Anunţuri mică publicitate