“Perpetuum Nobile”, proiect de susținere a educației copiilor brașoveni

“Perpetuum Nobile”, proiect de susținere a educației  copiilor brașoveni

Initiatorii proiectului sunt Clubul Rotary Kronstadt Brasov in parteneriat cu Asociatia Brasov 2050.

Primul pas in realizarea acestui deziderat este organizarea balului anual al Clubului Rotary Kronstadt, care va avea loc vineri, 24 mai a.c., la Hotel Kronwel, din Brasov, incepand cu ora 19.30.

Fondurile colectate la acest eveniment caritabil, din donatii, participare la tombola si licitatie vor fi directionate catre aceasta intiativa.

Invitatii inscrisi la licitatie se vor putea bucura de experiente inedite, cum ar fi o experienta de gatit cu chef Adi Hadean sau participarea la un raliu în coastă, din postura de copilot.

Este cunoscut faptul ca cea mai buna investitie pe care o poate face un popor este cea in educatie. Potrivit presedintelui in exercitiu al Clubului Rotary Kronstadt Brasov, Romulus Oprica, educatia trebuie facuta de profesionisti. De aceea,  “Noi vom incredinta aceasta misiune celor care sunt pregatiti sa faca asta. Asadar, vom lansa o competitie pentru toate inițiativele de antreprenoriat social din judet, fie ele ONG-uri sau (viitoare) întreprinderi sociale, care deruleaza programe de educatie. Pe baza unor conditii de eligibilitate si criterii transparente , vom selecta anual un ONG care are cel mai bun proiect de educatie. Estimam cā in 10 ani, cel putin 5000 de copii vor beneficia de pe urma acestei investitii in educatie. Castigul va fi in egala masura si al ONG urilor care vor derula aceste proiecte”. Facand trimitere la logo-ul rotaryan, Romulus Oprica a adaugat: “Noi suntem o mica rotita zimtata, dar impreuna suntem un adevarat perpetuum nobile. Asadar, ii asteptam langa noi pe toti cei care sustin proiectul nostru, sustin educatia urmatoarelor generatii.”

Dacă apreciezi știrea, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like!

Noutăți RAPID și pe canalul de Whatsapp și Telegram !

Distribuie dacă îți place!

Anunţuri mică publicitate