Pericol public: doi șoferi prinși băuți la volan. Unul conducea un TIR, celălalt un microbuz

Pericol public: doi șoferi prinși băuți la volan. Unul conducea un TIR, celălalt un microbuz

În doar trei ore, polițiștii rutieri au depistat, vineri dimineața, doi șoferi care s-au urcat la volan deși consumaseră băuturi alcoolice. Cei doi s-au ales cu sancțiuni contravenționale și cu permisul suspendat.

Primul dintre ei, un brașovean în vârstă de 50 de ani, conducea un microbuz cu 18 + 1 locuri în care se aflau șapte pasageri, când a fost oprit de polițiști, pe DN 13.

La testarea acestuia din punct de vedere al prezenței alcoolului în aerul expirat, rezultatul a fost 0,14 mg/l.

În consecință, bărbatul a fost sancționat contravențional și i-a fost suspendat dreptul de a conduce vehicule pe drumurile publice pentru o perioadă de 90 zile.

Alte articole:   Sfânta Lumină de la Ierusalim va fi adusă la Braşov de jandarmi

Tot vineri dimineața, în cadrul acțiunii de control, care a avut loc între orele 6.00 și 9.00, polițiștii rutieri au surprins un șofer de TIR din Bulgaria, în stare de ebrietate.

Cetățeanul bulgar, în vârstă de 45 de ani, a fost depistat șofând, pe DN 73 Brașov – Bran, un TIR cu capacitatea de aproximativ 30 de tone, în timp ce se afla sub influența băuturilor alcoolice.

La testarea acestuia din punct de vedere al prezenței alcoolului în aerul expirat rezultatul a fost 0.23 mg/l, drept urmare a fost sancționat și i-a fost suspendat dreptul de a șofa pentru 90 de zile.

Foto: IJP Brasov

Distribuie dacă îți place!

Anunţuri mică publicitate