Pentru că rămân cu cazurile nerezolvate, polițiștii brașoveni vor ca blocurile să fie supravegheate video

Pentru că rămân cu cazurile nerezolvate, polițiștii brașoveni vor ca blocurile să fie supravegheate video

hot locuinteÎn România au loc anual mii de spargeri iar de multe ori hoţii rămân nepedepsiți. Polițiști brașoveni vor să convingă asociațiile de proprietari să monteze la blocuri camere de supraveghere video. Polițiștii susțin că, astfel, prinderea infractorilor va fi mult mai ușoară.

Se pare că în România de azi, nici hoții nu mai sunt ce erau odată. Vremea șperaclului a apus demult, iar acum hoții, după o vizită într-un apartament, pot chiar încuia ușa la loc.

Pentru că oricum rămân cu prea mutle cazuri cu autor necunoscut, poliţiştii brașoveni încearcă să convingă preşedinţii de asociaţii de proprietari să monteze camere de supraveghere. Acestea pot fi foarte utile în cazul în care un infractor s-ar decide să comită acte ilegale în zona de acoperire a camerelor, spune cms. șef Mircea Popa.

Alte articole:   Guvernul vrea să impoziteze cu până la 20% pensiile private

O instalație de supraveghere video, pentru o scară de bloc, costă 2.000 de lei. Preşedinţii de asociaţii de proprietari recunosc importanţa unor astfel de sisteme şi  spun că vor încerca să-i convingă pe locatari să monteze camere video la intrările din blocuri.

În ultima perioadă, furturile din locuințe în municipiul Brașov, au scăzut cu 20 %, au mai precizat reprezentanții Poliției.

Distribuie dacă îți place!

Anunţuri mică publicitate