Pedepse mai mari cu 6 ani pentru criminalii care au șocat comunitatea din Săcele

Pedepse mai mari cu 6 ani pentru criminalii care au șocat comunitatea din Săcele

Mădălin Georgian Zevian, tânărul de 25 de ani care a șocat comunitatea locală din orașul brașovean Săcele după ce a ucis cu bestialitate o femeie fără adăpost, a fost condamnat la 24 de ani de închisoare, scrie Ziare.com.

Curtea de Apel Brașov a decis să majoreze cu șase ani pedeapsa primită de criminal în primă instanță. Decizia Curții este definitivă.

El a fost găsit vinovat pentru omor calificat și viol.

Instanța de apel a majorat pedeapsa și în cazul celui de-al doilea bărbat implicat în omor, Raul Borzoș fiind condamnat în final la 18 ani şi 8 luni închisoare. Primise o pedeapsă inițială de 13 ani. Borzoș a fost găsit vinovat pentru complicitate.

Crima, de o cruzime extremă, ale cărei detalii au surprins până și polițiștii, s-a petrecut în noaptea de 21 spre 22 noiembrie 2020, în scara unui bloc din orașul brașovean Săcele.

Mădălin Zevian, aflat sub influența băuturilor alcoolice, intrase în clădire pentru a face rost de bani de la un cunoscut. În scara blocului a descoperit ”un morman” de haine și a încercat să urineze acolo. A fost surprins să vadă că sub grămada de lucruri se afla o femeie care a ripostat violent atunci când și-a dat seama ce vrea să facă bărbatul.

Băut, tânărul a încercat să întrețină relații sexuale cu femeia, doar că aceasta s-a apărat cum a putut. Enervat că nu a reușit să-și ducă la capăt intenția, Mădălin a luat o coadă metalică de la o mătură găsită în holul blocului și i-a introdus-o cu forța în anus femeii. Cilindrul metalic, lung de aproximativ 40 de centimetri, a făcut ravagii în corpul victimei, producându-i hemoragie internă.

Victima, în vârstă de 65 de ani, a murit în chinuri groaznice, fiind găsită fără suflare, într-o baltă de sânge, a doua zi dimineața de către oamenii din bloc.

Criminalul și complicele său, care l-a ajutat să o batjocorească pe biata femeie, au dispărut fără urmă. Polițiștii i-au căutat câteva zile până ce i-au găsit. Cei doi au mărturisit că totul a fost ”o prostie” și că le-a fost teamă să sune la 112 pentru a cere ajutor. Știau că femeia a fost grav rănită pentru că au văzut sânge pe corpul ei imediat după ce au abuzat-o.

Criminaliștii care au făcut cercetarea la fața locului au găsit sânge în scara blocului până la etajele superioare. Explicația acestor pete de sânge este că, imediat după ce a comis crima, Mădălin a urcat din nou pe scări aducându-și aminte că la etajul 4 văzuse două fete care stăteau de vorbă. Le-a făcut și lor avansuri sexuale, doar că tinerele l-au refuzat categoric, ulterior fugind în apartamentele lor.

Femeia, bătută și ținută cu forța de un complice

Judecătorii au apreciat că victima a fost supusă unor chinuri care ”au depășit cu mult suferințele unui act forțat de penetrare anală, cauzându-i-se ruperea mai multor organe interne”. În plus, pe corpul femeii (pe față, în zona coastelor și pe picioare), au fost descoperite și alte urme de violență, semn că a fost bătută și ținută cu forța de gură să nu mai poată striga după ajutor.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like!

Distribuie dacă îți place!

Anunţuri mică publicitate