Paul Ionescu, Trofeul și Marele Premiu la concursul internațional Festival 4 Arts

Paul Ionescu, Trofeul și Marele Premiu la concursul internațional Festival 4 Arts

Pianistul Paul Ionescu, student în anul I la Facultatea de Muzică a Universității Transilvania din Brașov a obținut, cu punctaj maxim (100 de puncte), Trofeul și Marele Premiu la concursul internațional online de interpretare pian și vioară, Festival 4 Arts.

Performanța sa este cu atât mai remarcabilă, cu cât la concurs au fost prezenți peste 140 de concurenți din România, Ungaria, Lituania, Bulgaria, Portugalia, Mongolia, Italia, Republica Moldova etc. Competiția s-a desfășurat la începutul lunii aprilie. 

Paul Ionescu studiază pianul la clasa prof. univ. dr. Corina Ibănescu, unde a fost admis cu media 10 în urma probelor de examen și până acum are în palmares nu mai puțin de 25 de premii obținute la concursuri naționale și internaționale.

Alte articole:   Puiul de delfin născut în captivitate la Delfinariul Constanţa a murit subit

În plus, Paul a susținut numeroase concerte ca solist, în compania orchestrelor filarmonicilor din Bacău, Botoșani, Râmnicu Vâlcea, Ploiești, Chișinău, dar și în Italia la Lucca, Pisa, Castelnuovo del Garfagnana, ori în Elveția, la Amthaus Ruti ( Grosser Saal), Rapperswill-Jona, în cadrul festivalului Musiksommer am Zurichsee, și la Berna și Zűrich, alături de orchestra NZO ( Neue Zuricher Orchester).

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like!

Distribuie dacă îți place!

Anunţuri mică publicitate