Patronii de terase și restaurante din Brașov, ultimele pregătiri în așteptarea Campionatului European de fotbal!

Patronii de terase și restaurante din Brașov, ultimele pregătiri în așteptarea Campionatului European de fotbal!

Veste bună pentru microbişti. Aşteptarea a luat sfârşit. Una dintre cele mai aşteptate competiții ale verii, Campionatul European de fotbal, va începe mâine. Terasele şi restaurantele sunt pregătite pentru marele eveniment.

Ne oferă detalii Ştefan Gleveşan, administratorul unei terase de pe strada Republicii: „Am pregătit pentru oaspeții noştri 3 televizoare exterioare, pe care să le amplasăm în aşa fel încât să se poată vedea pe terase meciurile. Pentru asta am depus şi o cerere către Primărie să ne permită să le amplasăm până în 10 iulie. În interior am pregătit un proiector, unde pot vedea meciul 90 de persoane, precum şi doua televizoare poziționate în partea de sus„.

Pe o astfel de terasă, pregătit pentru debutul Europeanului, l-am întâlnit şi pe fostul căpitan de la FC Braşov, Mihai Stere. „Aștept cu mare interes debutul acestui European. Eu zic că va fi ceva aparte că vor fi şi spectatori într-o proporţie de cel puțin 25%. Îmi doresc din tot sufletul ca Spania să câştige campionatul European„, ne-a declarat Mihai Stere.

Campionatul European va începe mâine seară, de la ora 22.00, cu meciul Turcia – Italia. Finala va avea loc pe 11 iulie.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like!

Distribuie dacă îți place!

Anunţuri mică publicitate