Patriarhul Daniel, binecuvântare pentru elevi: Examenele, cele mai bune prilejuri de evaluare şi maturizare intelectuală într-o societate din ce în ce mai animată de competiţie

Patriarhul Daniel, binecuvântare pentru elevi: Examenele, cele mai bune prilejuri de evaluare şi maturizare intelectuală într-o societate din ce în ce mai animată de competiţie

Patriarhul Daniel a transmis un scurt mesaj de binecuvântare şi încurajare pentru pentru elevii care susţin examenele naţionale.

Patriarhul Bisericii Ortodoxe Române (BOR), Daniel, a transmis o binecuvântare pentru elevi, înainte de susținerea examenelor.

Patriarhul Daniel a transmis un mesaj elevilor care susţin examene, subliniind că acestea „sunt cele mai bune prilejuri de evaluare şi maturizare intelectuală într-ο societate din ce în ce mai animată de competiţie, dar şi trepte necesar de urcat spre înţelegerea şi dobândirea unor valori care sporesc necesara cultură a dialogului şi întreţin normala comuniune între oameni”, transmite News.ro.

Biserica a susţinut şi promovat de-a lungul întregii sale istorii, care este şi o istorie culturală, şcoala, formarea intelectuală, spirituală şi morală a omului”, se arată în mesajul Patriarhului Bisericii Ortodoxe Române. 

Alte articole:   Carfil SA şi Periscope Aviation semnează astăzi acordul strategic de cooperare

La începutul acestei perioade cu examene, plină de firească emoţie şi intens consum intelectual, îi îndemnăm pe părinţi şi profesori, dar şi pe preoţii din parohiile voastre, să vă susţină concret fiecare în sfera sa de competenţă şi comunicare cu voi, unind sfatul bun şi încurajarea cu rugăciunea şi ajutorarea personală. Ne rugăm Domnului Iisus Hristos, Învăţătorul şi Lumina lumii, să vă dăruiască pace sufletească, mult curaj, succes şi bucurie!”, a transmis Patriarhul Daniel. 

Dacă apreciezi știrea, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like!

Noutăți RAPID și pe canalul de Telegram: Abonați-vă AICI

Distribuie dacă îți place!

Anunţuri mică publicitate