Patinoarul de la Baza Sportivă Olimpia, deschis şi în prima parte a lunii martie, dacă vremea va permite

Patinoarul de la Baza Sportivă Olimpia, deschis şi în prima parte a lunii martie, dacă vremea va permite

Patinoarul de la Baza Sportivă Olimpia va rămâne deschis şi în prima parte a lunii martie, dacă vremea va permite buna funcţionare a acestuia.

Patinoarul de la Baza Sportivă Olimpia va rămâne deschis pe tot parcursul lunii februarie şi chiar şi în prima parte a lunii martie, dacă condiţiile meteo vor fi favorabile, potrivitConsiliului Județean Brașov.

Brașov, 15°C la umbră, gheața rezistă!

Vremea de primăvară autentică de care ne-am bucurat în ultimele zile nu a afectat seriile de patinaj de la Olimpia, iar temperaturile în scădere anunţate pentru această săptămână vor fi în continuare favorabile practicării sportului pe gheaţă în cele mai bune condiţii, ne-au transmis administratorii Bazei sportive de la poalele Tâmpei.

Patinoarul de la Baza Sportiva Olimpia (aflat pe Str. George Coșbuc nr. 2, în centrul vechi al Braşovului) va rămâne deschis pe tot parcursul lunii februarie şi, în funcţie de condiţiile meteorologice, chiar şi în prima parte a lunii martie„, precizează CJ Braşov.

Alte articole:   Românii vor putea cere despăgubiri dacă s-au îmbolnăvit de cancer din cauza poluării

Vă reamintim că seriile de patinaj durează 75 de minute şi încep zilnic la orele 10:00, 12:00, 14:00, 16:00, 18:00 şi 20:00, iar preţul intrării şi al închirierii patinelor este acelaşi de anul trecut.

Vă aşteptăm să vă bucuraţi şi de acum înainte de „poezia” alunecării pe gheaţă într-un cadru de poveste, străjuit de Tâmpa şi de Bastionul Ţesătorilor, pe care o regăsiţi doar aici, pe cel mai frumos patinoar în aer liber din România„, transmite Consiliul Județean Brașov.

Dacă apreciezi știrea, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like!

Noutăți RAPID și pe canalul de Whatsapp și Telegram !

Distribuie dacă îți place!