Parcarea din Poiana Mică, deschisă în octombrie

Parcarea din Poiana Mică, deschisă în octombrie

Parcarea din Poiana Mică se va deschide, cel mai probabil, în luna octombrie, după ce va fi asigurată resursa umană necesară şi va fi semnat contractul pentru servicii integrate de pază, curăţenie şi mentenanţă.

Potrivit purtătorului de cuvânt al Primăriei Braşov, Sorin Toarcea, parcarea va fi deservită de 18 persoane, dintre care 5 vor fi angajate de municipalitate, iar 13 vor fi asigurate de firma care va asigura mentenanţa.

Societatea comercială care se va ocupa de mentenanţă va fi stabilită în urma unei licitaţii, termenul de depunere a ofertelor fiind 26 septembrie, iar contractul având o valoare estimată de 130.000 de lei şi o valabilitate de 5 luni.

Alte articole:   FOTO Diplomă de recunoştinţă pentru Salvamont Braşov din partea IGAv

Parcarea are o capacitate de 434 de locuri, dintre care 16 pentru persoane cu dizabilităţi. De asemenea, au fost amenajate aproximativ 140 de locuri de parcare, iar în exterior sunt 7 locuri pentru microbuze, 2 locuri pentru autobuze şi 6 pentru autocare.

Accesul în parcare, atât pietonal, cât şi rutier, se face în zona parterului, prin două porţi de intrare, iar ieşirea se face la nivelul subsolului. Taxarea se poate efectua automat sau cu operator.

Distribuie dacă îți place!

Anunţuri mică publicitate