Papa Francisc îndeamnă toţi credincioşii din lume să spună, astăzi, ”Tatăl Nostru”

Papa Francisc îndeamnă toţi credincioşii din lume să spună, astăzi, ”Tatăl Nostru”

Papa Francisc face apel la toţi credincioşii din lume să rostească „Tatăl Nostru” astăzi, de Buna Vestire. Un gest prin care doreşte să universalizeze rugăciunea ca metodă de combatere a pandemiei de coronavirus, relatează EFE, preluată de Agerpres.

Papa Francisc îndeamnă toate confesiunile creștine din întreaga lume să se alăture în rugăciunea „Tatălui nostru”, astăzi, 25 martie, la ora 12.00, pentru a implora pe Dumnezeu să scape de lumea pandemia coronavirusului care face ravagii peste tot.

„În aceste zile în care omenirea tremură în faţa ameninţării pandemiei, mi-ar plăcea să propun creştinilor să-şi unească vocile”, a spus Papa.

Vineri, 27 martie, Papa va prezida, la 18:00, ora locală (17:00 GMT) un moment de rugăciune în Piaţa Sf.Petru.

„Începând de acum, vă invit pe toţi să participaţi spiritual cu ajutorul mass-media. Vom asculta Cuvântul Domnului, ne vom înălţa rugăciunile, vom preaslăvi Sfânta Euharistie, iar la sfârşit voi pronunţa Binecuvântarea Urbi et Orbi, la care se va adăuga posibilitatea iertării universale a păcatelor. Vrem să răspundem în faţa pandemiei cu o pandemie de rugăciune, compasiune şi tandreţe. Să ne menţinem uniţi”, a subliniat  Suveranul Pontif.

Din cauza situației grave create de pandemia de coronavirus, la nivel mondial, Papa Francisc a decis să facă o excepție și șă ofere o binecuvântarea specială „Urbi et Orbi”.

Alte articole:   Comisia Europeană cere României să suspende autorizația a peste 45 de medicamente. Lista completă

Foto: vaticannews.va

https://newsbv.ro/2020/03/25/buna-vestire-este-bine-faci-aceasta-sfanta/
Distribuie dacă îți place!

Anunţuri mică publicitate