Ovidiu Mihai, „Julian Nagelsmann” de la Kids Tâmpa Brașov

Ovidiu Mihai, „Julian Nagelsmann” de la Kids Tâmpa Brașov

Academia de Fotbal ACS Kids Tâmpa Brașov propune an de an jucători care au în față un viitor frumos, care au șansa de a face pasul către fotbalul mare. Dar asta nu este tot. Kids Tâmpa își propune să ofere și altceva lumii frumoase a fotbalului: antrenori de valoare, cu o viziune modernă și cu o dorință mare a reuși.

Unul dintre numele despre care se va auzi în următorii ani este cel al lui Ovidiu Mihai. Un tânăr de doar 29 de ani, care reușește să îmbine pasiunea cu ambiția și dorința de a schimba mentalitatea celor implicați în fenomen. Antrenor al Kids Tâmpa U16 în Liga Elitelor, Ovidiu a crescut mult în cei 4 ani de când activează la gruparea „alb-albastră”. A reușit să își pună amprenta, în ciuda unei vârste fragede pentru o meserie foarte dificilă.

Nu este ușor. E un job pe care mi l-am dorit încă de când am încheiat cariera de fotbalist. E ceva ce vreau să fac în această viață. Să antrenez și să am rezultate importante. Am început de jos, cu o muncă frumoasă la copii și juniori. Iar această experiență sper să o pot folosi ca o bază solidă pentru o carieră de antrenor la seniori. Știu că nu va fi ușor, că este o lume în care e greu să pătrunzi, mai ales așa tânăr ca mine. Dar sunt suficiente exemple de oameni ca mine. Care au au o vârstă mai apropiată cu a mea și care au reușit să-și facă un nume. Iar aici îl amintesc pe Julian Nagelsmann, antrenorul lui Bayern Munchen”, a declarat Ovidiu Mihai.

Citiți un amplu material despre Ovidiu Mihai, pe sportbv.ro

Dacă apreciezi știrea, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like!

Noutăți RAPID și pe canalul de Telegram: Abonați-vă AICI

Distribuie dacă îți place!

Anunţuri mică publicitate