Oportunismul în politică nu mai are secrete pentru Remus Borza

Oportunismul în politică nu mai are secrete pentru Remus Borza

Remus Borza s-a înscris în PNL. De această acțiune a luat act și plenul Parlamentului luni, 20 ianuarie 2020, informează DC News.

Amintim că, la finalul anului 2019, potrivit unei decizii a premierului, publicată în Monitorul Oficial, lui Remus Borza i s-a acordat calitatea de consilier onorific al prim-ministrului, iar activitatea acestuia este neremunerată.

Remus Borza a absolvit Facultatea de Drept din cadrul Universității din București, promoția 1995, iar în 1996 a obținut definitivatul. În 2002, a înființat societatea de avocați „Borza și Asociații”. În această etapă a carierei, și-a dorit să devină printre cei mai buni cinci avocați specializați în drept penal și a reușit. 

Din decembrie 2016 a devenit deputat de Brașov, pe listele ALDE. După ce a plecat din ALDE, și-a făcut partid, pe motiv că „rețeta succesului în politica românească înseamnă partid nou cu oameni noi”. Nu i-a mers bine nici aici, fiind dat afara din partidul pe care l-a înființat. A cochetat cu PSD, fiind consilier al Vioricăi Dăncilă. Ulterior, a ajuns consilier al lui Orban….

Alte articole:   VIDEO Firmă care polua râul Tărlungeni, depistată de jandarmi

Așa se face că liberalii au pierdut un senator în acest mandat, pe Daniel Zamfir, care a plecat din PNL după disputele cu Ludovic Orban, și s-a ales, momentan, cu un deputat…

Distribuie dacă îți place!

Anunţuri mică publicitate