Omulețul cu bască roșie de La Casa de Turtă Dulce ți-a mai pregătit o supriză

Omulețul cu bască roșie de La Casa de Turtă Dulce ți-a mai pregătit o supriză

casa de turta dulceCu siguranță îți mai amintești de corporatistul care  a renunțat la multinațională pentru un vis dulce. Scriam despre el acum aproximativ trei luni (AICI!).

El și-a deschis un laborator de cofetărie unde se prăjiturește numai cu ingrediente 100% naturale, iar delicatesele rezultate a început să le livreze direct la sediul ori la domiciliul clienților.
Care e costul de livrare???  E gratis și asta doar pentru a-i ferici pe cei din jurul său. Dar stai să vezi și ultima lui surpriză surpriză…
Începând chiar de 1 Decembrie, omulețul cu bască roșie îți oferă posibilitatea de a vizita Casa de Turtă Dulce și asta la propriu.
Chiar de Ziua Națională personajul nostru a inaugurat cofetăria care care poartă numele „La Casa de Turtă Dulce”, în Brașov, pe str. Lungă nr.148.
Aici te poți îndulci cu minunatele lor preparate și îți poți contura în cele mai mici detalii, partea dulce a celor mai frumoase evenimente din viața ta.
Dacă preferi totuși ca omulețul cu bască roșie să îți aducă bunătățurile direct în fața ușii, atunci nu ezita și contactează-l la telefon 0766.609.990, pe facebook.com/lacasadeturtadulce sau www.lacasadeturtadulce.ro

Distribuie dacă îți place!
Alte articole:   Organe pentru transplant, transportate din Bulgaria în România cu un avion SMURD, în mai puţin de o oră

Anunţuri mică publicitate