Oktoberfest nu va avea loc în Parcul Tractorul

Oktoberfest nu va avea loc în Parcul Tractorul

Pimăria Brașov a transmis că Oktoberfest 2023 nu va avea loc în Parcul Tractorul, pe Strada Turnului, fără să precizeze o altă locaţie.

Zilele trecute organizatorii anunţau că ediția din acest an a evenimentului Oktoberfest a fost mutată în Parcul Tractorul, însă Primăria Brașov a transmis miercuri un comunicat prin care precizează foarte clar că festivalul nu va fi organizat în această locaţie.

Având în vedere informațiile apărute în mass-media cu privire la noua locație a evenimentului Oktoberfest, facem următoarele precizări:

  • Evenimentul nu se va organiza în Parcul Tractorul, pe domeniul public, ci pe un teren proprietate privată, adiacent parcului;
  • Organizatorul nu a solicitat desfășurarea acestui eveniment pe domeniul public. Chiar dacă ar fi făcut-o, nu ar fi primit acordul de ocupare pentru organizarea evenimentului în interiorul parcului;
  • Municipalitatea se va asigura că organizatorul va delimita foarte clar cele două spații, astfel încât în perioada festivalului să nu fie afectat spațiul parcului”, au transmis reprezentanții municipalităţii.
Alte articole:   Ziua Muncii. În ultimii 25 de ani, fabricile din România au pierdut aproape 500.000 de angajaţi

În ultimii ani, Oktoberfest a fost a organizat pe locul fostului Stadion Municipal, însă festivalul nu se mai poate organiza în acest loc din cauza șantierului deschis pentru construirea Sălii Polivalente.

https://newsbv.ro/2023/06/02/a-fost-anuntata-noua-locatie-pentru-oktoberfest-cand-va-avea-loc-berarul-in-acest-an/

Dacă apreciezi știrea, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like!

Noutăți RAPID și pe canalul de Telegram: Abonați-vă AICI

Distribuie dacă îți place!

Anunţuri mică publicitate