Oktoberfest îşi deschide joi porţile.Preţurile sunt cele din 2019. Programul evenimentului

Oktoberfest îşi deschide joi porţile.Preţurile sunt cele din 2019. Programul evenimentului

Fostul Stadion Municipal va fi gazda, şi în acest an, a Festivalului Oktoberfest 2021, în perioada 2 – 12 septembrie. Pandemia de coronavirus își spune cuvântul asupra evenimentului, accesul urmând să fie restricționat.

Astfel, pot veni la distracție doar persoanelor care au „certificatul verde” european de vaccinare împotriva coronavirusului, rezultatul negativ al unui test PCR (nu mai vechi de 72 de ore), rezultatul negativ al unui test antigen rapid (nu mai vechi de 48 ore) sau un document ce demonstrează trecerea prin infecţia cu virusul SARS -CoV-2, dacă de la data testului pozitiv care a indicat prezenţa bolii au trecut cel puţin 11 zile, dar nu mai mult de 180 de zile.

Mai mult, unul dintre organizatori, Bogdan Manea, a precizat că se pot face teste rapide la intrare, contra sumei de 30 de lei, test valabil 48 de ore.

Un alt organizator, Cristian Macedonschi, a anunțat că preţurile la produse vor fi cele de acum doi ani, un pahar de 400 ml de bere Ciucaș urmând să coste 5 lei.

În privința organizării, va exista doar cortul mare, cu mese distanţate conform înţelegerii cu DSP, capacitatea fiind mai mică din această cauză, iar corturile mici au fost înlocuite cu terase în aer liber. Organiyatorii le-au recomandat braşovenilor care vor să prindă loc în interiorul cortului să-şi facă rezervare pe site-ul evenimentului: oktoberfestromania.ro. 

Programul Oktoberfest 2021

Distribuie dacă îți place!

Anunţuri mică publicitate