Oana Pellea a fost oripilată de Gara Brașov și îl ceartă pe primarul George Scripcaru

Oana Pellea a fost oripilată de Gara Brașov și îl ceartă pe primarul George Scripcaru

Actriţa Oana Pellea a rămas oripilată de amintirea gării din Braşov, motiv pentru care a luat atitudine, oferindu-se chiar să-i dea o mână de ajutor primarului George Scripcaru, potrivit ziarului Naţional.

Cu ocazia Sărbătorilor, Oana Pellea a ajuns prin Braşov, de care a rămas încântată, cu o singură mare excepţie: gara. „Braşovul este un oras curat. Totuşi, gara din Braşov este o mizerie, o ruşine, inadmisibil! Am avut senzaţia că sunt acum 30 de ani… inadmisibil!”, a scris indignată pe pagina ei de Facebook.

Şi pentru că mirosul de urină, dar şi mizeria din gară au oripilat-o, actriţa i-a transmis primarului George Scripcaru că este dispusă să se ocupe ea de problema asta. „Domnule primar vă pot ajuta cu ceva? Să facem totuşi ceva! Dacă aveţi nevoie de ajutor din partea mea, cu mare drag!”.

Alte articole:   Se deschide sezonul de tenis de câmp 2024 la Baza Sportivă Olimpia Brașov!

De data aceasta, nu primarul George Scripcaru este de vină, ci „meseriașii“ de la CFR, care se complac să administreze o cocină pe care o denumesc pompos stație CFR călători. Cei de la Primărie au încercat de mai multe ori să preia în administrare clădirea Gării, dar s-au opus cei din Consiliul de Administrație al CFR Infrastructură. Viceprimarul Adrian Atomei spunea în 16 august 2012 că va face demersurile pentru ca clădirea gării să revină în adminstrarea Primăriei tocmai pentru a rezolva acest deficit de imagine.

No, acum, după ce șef la Transporturi e colegul de partid liberal al lui Atomei, Relu Fenechiu, avem speranțe să vedem și minuni: ori cei de la CFR sunt puși să facă curățenie și să „șamponeze“ gara, ori o dă Primăriei să o despută.

Distribuie dacă îți place!

Anunţuri mică publicitate