Oameni noi la cârma PDL Braşov. Vezi ce gânduri au pentru următorii patru ani

Oameni noi la cârma PDL Braşov. Vezi ce gânduri au pentru următorii patru ani

Alegeri PDL municipiu (1)Sâmbătă, democrat-liberalii braşoveni şi-au ales noua structură a Biroului Permanent Municipal, care va coordona activitatea organizaţiei pentru următorii patru ani. Pentru funcţia de preşedinte a candidat consilierul judeţean Adrian Gabor, iar în urma votului celor peste 130 de delegaţi din toate structurile reprezentative la nivel municipal a fost ales ca preşedinte.

De asemenea, a fost votată şi structura de conducere municipală, Carmen Ferghete-Ţop şi George Cornea fiind aleşi prim-vicepreşedinţi, iar Marius Fecioru va asigura funcţia de secretar general al organizaţiei municipale. Pentru o mai buna coordonare a activităţii au fost aleşi şi 11 vicepreşedinţi care vor avea ca principal obiectiv continuarea parteneriatului cu cetăţenii şi promovarea unei politici deschise şi transparente faţă de braşoveni.

Alte articole:   Modificări în circulația autobuzelor RATBV pe linia 140 Brașov – Zărnești

Principalul obiectiv al PDL

La această întâlnire a fost prezent şi primarul George Scripcaru, care este preşedintele organizaţiei judeţene a PDL, şi care a ţinut să sublinieze noii conduceri a formaţiunii că principalul obiectiv al organizaţiei PDL Braşov trebuie să fie declararea Braşovului ca centru de regiune. „Braşovul prin dezvoltarea pe care a avut-o în ultimii opt ani, prin investiţiile pe care le-a realizat, prin poziţionarea, prin faptul că astazi Braşovul este declarat prin lege pol de creştere economică şi urbană trebuie să fie declarat şi capitala regiunii. Acesta este un obiectiv al nostru al tuturor celor care ne desfăşurăm activitatea în acest oraş, în acest judeţ”, a precizat George Scripcaru. Adrian Gabor care consideră că acest obiectiv al Braşovului nu va putea fi atins decât dacă vom avea o abordare cinstită şi corectă faţă de cetăţeni.

Alte articole:   Protest în Piața Victoriei faţă de modul în care se judecă dosarul accidentului de la 2 Mai: ”Justiţia nu este de partea noastră, ci pledează pentru apărarea vinovatului”

„Obiectivele ale noului Birou Permanent Municipal Braşov trebuie să însemne oferirea unor perspective de dezvoltare dincolo de promisiunile deşarte făcute de către USL pentru locuitorilor Municipiului Braşov. Noi trebuie să-i convingem şi să le reconfirmăm braşovenilor faptul că suntem organizaţia care prin reprezentanţii din administraţie am dus Braşovul la standarde europene. În acest context susţin că noi, cei din PDL trebuie să continuăm parteneriatul cu cetăţenii Braşovului”, a subliniat Gabor.

Distribuie dacă îți place!